Не, в СУ неMushmurocheto написа:Хей искам да ви попитам когато се записваш (ако си приет де) в СУ искат ли медицинско (т.е. че не се водиш на отчет в психото)??Питам защото в ПУ искат такъв документ...а за СУ незнам...
Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Май не искат...аз си изкарах, защото все още тая надежда за Варна...но не е толкова сложно. Отиваш на 4ти км и за 5 мин си готов ...то е един печат само, че не се водиш на отчетMushmurocheto написа:Хей искам да ви попитам когато се записваш (ако си приет де) в СУ искат ли медицинско (т.е. че не се водиш на отчет в психото)??Питам защото в ПУ искат такъв документ...а за СУ незнам...
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Мен днеска ме наеха и после ме уволниха. Заради голямата ми уста. Попитах ги дали мога да слушам музика и шефа ме погледна и написа уволнен си. Тамън ми направиха трудовия договор. Щях да получавам 260 лв. заплата.
Човек как да не се ядосва.
Всеки с късмета си
Човек как да не се ядосва.
Ако бяха ме наели и аз щях да ходя на шофьорски курсове.fosilka написа:Мързелувам си и карам шофьорски курс
Всеки с късмета си
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

Лошо,че са те уволнили.
Съветвам те да почнеш курса сега докато все още е 400 лв преди да е станал 800 след месец или два.Освен тва сега ще имаш повече време да четеш листовки.После като се преместиш да учиш трудно ще си вземеш книжка в непознат град а и на дали ще имаш време
Офф и как се регистрира в тоя форум на ПУ.Аз не мога.Изписва ми няква глупост.
Съветвам те да почнеш курса сега докато все още е 400 лв преди да е станал 800 след месец или два.Освен тва сега ще имаш повече време да четеш листовки.После като се преместиш да учиш трудно ще си вземеш книжка в непознат град а и на дали ще имаш време
Офф и как се регистрира в тоя форум на ПУ.Аз не мога.Изписва ми няква глупост.