Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Ареее Ареееееее стига тука НИКOЙ да не слуша чалга пък и тея дето приказвате така кат сръбнете и vii прослушвате .. а иначе сте на принципа "Какво,НИКОГА?!?" ...

60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
хах стискам палци тогава и дано наесен - колегиamdor написа:след 6-ти, че за момента студентството ми е под въпрос...aya написа:cooolamdor написа:Ми като ви чета изискването за съквартирантите, направо да ви прибера в нас...живея на 3 крачки от СУ и слушам рок и метъл.![]()
Хайде поздравчеRainbow - Street of Dreams
Кога да се нанасяме с тайфата
Чул те Господ ! Пък после ни очаква 4 години як купон..aya написа:хах стискам палци тогава и дано наесен - колегиamdor написа:след 6-ти, че за момента студентството ми е под въпрос...aya написа:cooolamdor написа:Ми като ви чета изискването за съквартирантите, направо да ви прибера в нас...живея на 3 крачки от СУ и слушам рок и метъл.![]()
Хайде поздравчеRainbow - Street of Dreams
Кога да се нанасяме с тайфата
-
кой повика кой почука
- Драскач
Е, Физико-математическият е единствения факултет с интелигентни хора - нито с плащане, нито с каквито и други маневри и манипулации може да се влезе там. За мое съжаление неставам за тамGeorgiMilev написа:Аз също очаквам нови съквартиранти.Втори курс съм във ФМИ.Нямам особени претенции: да са непушачи и да не са конфликтни.Към всичко останало можем да се пригодим.Ако някой се интересува може да пише на ЛС.
Мале..аз го обърнах на весникарска обява![]()
![]()
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Мн ясно че не ставаш като не знаеш даже какво означава ФМИ .. ква ти физика кви ти 100 лева ?!?!?!?AlexLevit написа:Е, Физико-математическият е единствения факултет с интелигентни хора - нито с плащане, нито с каквито и други маневри и манипулации може да се влезе там. За мое съжаление неставам за тамGeorgiMilev написа:Аз също очаквам нови съквартиранти.Втори курс съм във ФМИ.Нямам особени претенции: да са непушачи и да не са конфликтни.Към всичко останало можем да се пригодим.Ако някой се интересува може да пише на ЛС.
Мале..аз го обърнах на весникарска обява![]()
![]()
стрийм