Красиви мъже
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ееее Брулени хълмове е супер!!!Това е една от малкото екранизации на книги която ми харесва.Освалдо честно казано никога не съм го харесвала много,много но пък Касандра е основата върху която се крепят всички сапунки и до днес...
А какво ше кажете за Пол Греъм като млад-страшно секси...Ако не се сещате ето снимчица:

А какво ше кажете за Пол Греъм като млад-страшно секси...Ако не се сещате ето снимчица:

If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Мен честно казано не ме кефи много.Има супер перверзна физиономия.В Гладиатор направи страхотна роля и много му отиваше,ама в Маркиз дьо Сад не ми хареса,не че не игра добре,ама ролята на божий служител нещо не му пасваше...
П.П. Ако кача гола снимка на Брад Пит дали ще ми се карат много?:D
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Именноhopeless написа:Мен честно казано не ме кефи много.Има супер перверзна физиономия.В Гладиатор направи страхотна роля и много му отиваше,ама в Маркиз дьо Сад не ми хареса,не че не игра добре,ама ролята на божий служител нещо не му пасваше...
П.П. Аз няма да ти се карам
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ми мила давай!!!Той сега е и сам,след развода му е много гадно сигурно...може да го утешиш...MERCES_LETIFER написа:Ох, Крийд, тоя има супер сладко бебешко личицеееене ме измъчвай, че такива са ми слабост