English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

на мен ми беше супер забавно аз и миналата година бях там обаче тази кретенията беше на максь :)
стрийм
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Аз бях горе-долу в центъра на залата и бях онзи, който се провикна, за да каже, че са му сложили две талончета за входящ номер в малкия плик.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

м аз бях на петия ред в ляво от квесторите ... много смях много забава :)
стрийм
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Аз пък бях до едно момиче, което не спря да се кандилка и лашка, да тропа, да се друса, само челна стойка дето не зае... беше много дразнещо. Освен това говореше толкова бързо, че нищо не се разбираше. А още по-изумителното беше, че имаше 2 момичета, които я слушаха с невероятен интерес. В един момент на умопомрачение си казвах наум: "Къде попаднах?!"
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

пред мен момичетата бях доста добре :) в повечето аспекти ;)
стрийм
Аватар
mireto
В началото бе словото

Мнение от mireto »

deepkeeper написа:Аз бях горе-долу в центъра на залата и бях онзи, който се провикна, за да каже, че са му сложили две талончета за входящ номер в малкия плик.
Хах и аз бях там и си спомням как всички се изумиха от невероятния ти късмет,че имаш две талончета ,а тези до мен решиха,че е нагласено :D
It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting...
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

В интерес н аистината във Велико Търново по английски пак имах 2 малки пликчета... Моята КСК беше белязана от разни дребни случайности...
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
mireto
В началото бе словото

Мнение от mireto »

Аз пък си прецаках вторите десет въпроса от ерора,защото онзи не спираше да вика не отгращайте!!не отгръщайте!! и аз изключих.Имаше някакво момче което се провикна -А няма ли да кажете че можем да отгърнем и той го заплаши с анулиране та тогава се усетих и успях за около 5 мин да ги налучкам,имаше и други като мен но както и да е резултата е налице а аз няма да уча в СУ :(
It’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting...
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

мога само да кажа на филолозите 4е се влиза иранистика с 4.00 таз година може и с по-малко или с пове4е
и аз съм недоволна от оценяването защото не може да си завършил езикова гимназия и да си издържал международно признати сертификати и да блуждаеш някаде около 4.50 на изпита по английски
Норвежка гора
В началото бе словото

Мнение от Норвежка гора »

защото не може да си завършил езикова гимназия и да си издържал международно признати сертификати и да блуждаеш някаде около 4.50 на изпита по английски
Много хора могат да са недоволни от оценяването,но това не звучи като аргумент.Гимназията е гимназия,ти отиваш на изпита,пък ако не успееш-догодина.А тия със CАE и не знам какво още-направо да ги приемат на първо,а? :wink:
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

при4ината в разминаването е, 4е просто не е възможно по стандартите за великобритания някои неща, по специално някои структури да не бъдат възможни, а на този изпит да бъдат. има много въпроси, в които трябва явно да прецениш кое е по-грешно и кое зву4и по-добре. няма такива неща. има си правила, които се изменят и трябва да бъдат съобразени с изискванията към настоящия момент.
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Истината е проста - за да имаш хубава оценка на този изпит, трябва да си се готвил точно и усилено за давания от СУ формат - общи знания едва ли помагат кой знае колко.
Love, life, meaning ... Изображение OVER
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

и да си се готвил и да не си се готвил нещата са субективни. има хора, които на дадено есе пишат 21-22 то4ки има и такива, които пишат 15-16. шанс. и все пак езикът е един не може да има вариации в правилата за уместна употреба на лексика и граматика!!!
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

snow написа:и да си се готвил и да не си се готвил нещата са субективни. има хора, които на дадено есе пишат 21-22 то4ки има и такива, които пишат 15-16. шанс. и все пак езикът е един не може да има вариации в правилата за уместна употреба на лексика и граматика!!!
За езика - да. Но аз визирам особеностите на самия изпит - когато гониш оценка над 4.75 примерно, дори за 6 :wink:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Колкото и абсурдно да звучи, има ли шанс 1во класиране да излезе по-рано от крайната дата (сиреч 6-ти) :?:
Мъгла над Русе
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”