Кандидати за Английска филология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BeTka`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Кандидати за Английска филология

Мнение от BeTka` »

Здравейте, искам да ви попитам според вас дали тая година ще има доста кандидати за Английска филология и някой от вас иска ли да учи това :) Дали бал 26,49 ще ми стигне... понеже доста се поиздъних на изпита и има 139 момичета с по-висока оценка от мене. Дали доста хора от кандидатствалите с англ. език в СУ ще предпочетат УНСС или друг университет...
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!

You will never win if you never begin!
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

ами местата са повече тази година и бала ти е горе долу колкото минималния от миналата година. Прецени си :) ( и аз искам англ. филология но ми е на 4 то място :D
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Scabbia
В началото бе словото

Мнение от Scabbia »

На мен ми е първо жилание,но няма да успея.Надежда ми остана за Румънска филология.Дали има много желаещи за тази специалност? И бал 23,85 ще ми стигне ли...? :(
:)
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

аз мисля че ще ти стигне :)
alas, dont be Dani Filth
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Като цяло за филологиите се смята, че баловете ще са по-ниски от миналата година - първо, че има повече места и второ, че кандидатстващите с езици са по-малко.

На мен английската филология ми е на второ желание и освен ако не вляза по първо съм вътре 100%.
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

абе като видях статистиката...мисля си че няма начин бала да не падне тази година.Моят е 25 и нещо и като гледам Английска Филология ще бъде..няма начин..но пък взе да ми харесва нещо...хехе след като излязох от шока от гадната ми оценка :roll:
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Kate_ написа:абе като видях статистиката...мисля си че няма начин бала да не падне тази година.Моят е 25 и нещо и като гледам Английска Филология ще бъде..няма начин..но пък взе да ми харесва нещо...хехе след като излязох от шока от гадната ми оценка :roll:
И аз мин. лято бях доста радостен, че съм влязъл тази специалност. Сега нещата стоят по "малко по-различен начин". Но... елате повече :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

аз ту я исках,ту не
сега натам се очертават нещата и честно казано се радвам в границите на нормалното :]
Hold ur breath and count to ten
tilllate
В началото бе словото

Мнение от tilllate »

Моят бал е 28 и нещо и първо желание ми е английска филология, тъй че няма как да не се броя вътре вече :D .
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

Здравей, народе, май и аз съм за тук. Даже почти сигурно :lol: Как мислите, с бал 27,81 влизам ли философия? Ако не - с вас съм
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

blue-sky написа:Здравей, народе, май и аз съм за тук. Даже почти сигурно :lol: Как мислите, с бал 27,81 влизам ли философия? Ако не - с вас съм
май няма да си с нас :lol:
Hold ur breath and count to ten
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Странно...колко желаещи за английска. Един мой приятел миналата година влезе с английска филология и каза, че не е особено очарован. Писала съм я на 11-12 място. Не си спомням точно.
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

crystal написа:
blue-sky написа:Здравей, народе, май и аз съм за тук. Даже почти сигурно :lol: Как мислите, с бал 27,81 влизам ли философия? Ако не - с вас съм
май няма да си с нас :lol:
По дяволите :lol: Така се надявах да чуя нещо окуражително, ама - на...Добре, поне можете да очаквате ментална подкрепа от мен, дистанционно :lol:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Аз преди 2 години бях английска филология и на мен лично ми се стори доста "суха" специалност. От начало бях ентусиаст, учих си, писах си домашни и там есета и подобни щуротии, но това беше точно до втория месец. Когато споделих с класната ми от училище (тя ми беше по английски) какво съм влезнал да уча, реакцията й беше следната: "Аууу, много тъпа специалност. Аз навремето влезнах английска филология със същите знания с който излезнах. По-добре се премести нещо друго." Сега, това не означава, че тя е с кофти английски, или че пък специалността наистина е тъпа. Просто споделям опит и чужди впечатления. Имам една колежка с която заедно започнахме и тя сега ще е трети курс, вчера се видяхме и на нея все още и е много приятно и интересно да учи английска филология.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

а има ли шанс да влезнеш англ. филология и да се преместиш скандинавистика? И някой ако има информация какъв успех трябва да имаш?
alas, dont be Dani Filth
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”