Какво ви направи щастливи днес /reloaded/
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мен пък няколко неща ми направиха деня :Р
Първо - времето. Излязох сутринта в най-големия порой и беше супер! Обичам дъжда
В рейса никой не каза нито дума, всички провесили носове, гледат си в обувките и се нацупили и само аз седя и се усмихвам :Р
След това с едно момиче си хвърляхме белтъци на спирката, качихме се в един и същи рейс (да, сменям два транспорта) и след това тръгнахме по едни и същи тесни улички. Аз накрая избързах и усетих как тя забързва след мен и като ме настигна ме пита "Ти да не си братовчедът на Мими?", че съм й бил познат отнякъде
Е, не съм братовчедът на Мими и след като й го казах стана малко сконфузно, разменихме си по едно "Приятен ден" и дори не се запознахме. Ама пак беше забавно
Най ме зарадва оценката от изпита обаче
Първо - времето. Излязох сутринта в най-големия порой и беше супер! Обичам дъжда
След това с едно момиче си хвърляхме белтъци на спирката, качихме се в един и същи рейс (да, сменям два транспорта) и след това тръгнахме по едни и същи тесни улички. Аз накрая избързах и усетих как тя забързва след мен и като ме настигна ме пита "Ти да не си братовчедът на Мими?", че съм й бил познат отнякъде
Най ме зарадва оценката от изпита обаче
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Рано е да се каже.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: