Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

plioki написа:
Blood Countess написа:Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!
трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.
Това ли значи "депозиране на диплома-оригинал"? Защото ако е така- директно го зарязвам това УНСС!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

Blood Countess написа:
plioki написа:
Blood Countess написа:Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!
трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.
Това ли значи "депозиране на диплома-оригинал"? Защото ако е така- директно го зарязвам това УНСС!
да, това значи-системата е измислена, за да не можеш да стигнеш до 2ро класиране в 2 унита. Но не съжалявай-добре ще направиш, ако зарежеш УНСС- не си струва!
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Оф, нещастниците! Ама аз така и така ще вляза в СУ- предпочитам трето желание там, отколкото второ в УНСС.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

и аз това се чудя сега- дали да вляза в СУ Славянски филологии или в УНСС журналистика. Знам, че в УНСС не се учи и се плаща яко, но ме утешава мисълта, че преподавателите са същите като в СУ и нали СУ ме отряза, а много искам да следвам йурналистика, смешно е, но може би от 4ти клас... :(
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

plioki написа:и аз това се чудя сега- дали да вляза в СУ Славянски филологии или в УНСС журналистика. Знам, че в УНСС не се учи и се плаща яко, но ме утешава мисълта, че преподавателите са същите като в СУ и нали СУ ме отряза, а много искам да следвам йурналистика, смешно е, но може би от 4ти клас... :(
С една магистратура в СУ ще станеш много по-добър журналист, отколкото с четирите години в УНСС!

plioki
В началото бе словото

Мнение от plioki »

и аз така мисля, но незнам дали ще издържа на тия Славянски, много е тежко и дори и да искам да се преместя едва ли ще успея- иска се над 5.50 успех
абе кофти работа, журналистиката си беше цаката, ама... :evil:
CaHq
В началото бе словото

няма кого да попитам

Мнение от CaHq »

Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам.... :( помогнете ако някой знае нещо моляяя... :cry:
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Кофти е това за над 5.50!ако не ме приемат на 1 желание журналистика,а ти не се запишеш в Унсс,най-вероятно е да сме колежки (славянска филология)!Не знам,може би трябва да решиш,какво и къде ти се учи повече...обаче наистина е гадна дилемата...пфууууу!
Не е лесно!
Аватар
summer
Да живей словото

Re: няма кого да попитам

Мнение от summer »

CaHq написа:Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам.... :( помогнете ако някой знае нещо моляяя... :cry:

Влез в сайта и виж минималните балове, за да се ориентираш. Зависи и какви специалности си писала. За повечето мин. бал за момиче е над 29
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

CaNq,предполагам че не ти е достигнал бал,защото минималният е 28.61,а ти имаш 28.03(не съм сигурна,ти си го знаеш точно)....абе кофти е!Порязаха ни от всякъде!
Не е лесно!
plioki
В началото бе словото

Re: няма кого да попитам

Мнение от plioki »

CaHq написа:Извинявайте за притеснението, токущо се регистрирах специално да ви попитам... за УНСС. Имам 5.78 по литетатура, 4.00 на есето и 6.00 на устния....на първо желание бях написала журналистика... сега излиза класирането и ми пише "НЕ Е КЛАСИРАН" що за щуротия е това....и дори и да не се класирам за журналистика.... оценката ми от модул 1+2+3 с литература пак е висока- 5.53.... дипломата ми е 5.95......е КАЖЕТЕ МИ МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СЕ КЛАСИРАМ В НИТО ЕДНА ОТ 24 написани специалности.... Първото което ми дойде наум е че просто не съм наясно с "правилата за класиране",.... но ако действително не ме взимат с тези оценки.... ще си тегля ножа...незнам.... :( помогнете ако някой знае нещо моляяя... :cry:
проблемът не е в теб, а в УНСС- надуха оценките супер яко, а изобщо не са реални! така влизат само повечето, които са им ходили на уроците!!!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Шепот написа:А как се състои влизането? В смисъл, затварят ни в една зала и чакаме, това го знам. Но как ни редят кой след кого да мине?
На абсолютно случаен принцип, определян от ръката на квестора.
Още за протичането на изпита тук

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ :!:
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

тия олигофрени от УНСС няма ли да си оправят сайта най-после! :idea: баси човек дори не може да види как не е приет :evil:
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Какво ще кажете за устния?Кога ще има резултати...?
Не е лесно!
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Утре
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”