Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
- TimShel_Girl
- Драскач
не става въпрос за СУ, проверяващите в УНСС са тези от СУ(УНСС нямат преподаватели и проверяващи по журналистика), вбесява ме фактът, че Весела Табакова влезе в моята стая на изпита и започна да ни обяснява как в СУ търсели хора, които могат да мислят и имат мнение по въпросите, оценявало се творчеството и още куп глупости, а накрая се оказа, че всичко зависи от проверяващия, на когото си попаднал. В УНСС също писах за политика и отново с ирония-там 6, тука-3. Ето това не мога да приема.
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
А на мен 2 единици (ако смятам правилно бала си - нали с евзима удвоената оценка от писмения + 2* л-рата + оценката от устния + ср. оценка от дипломата?).
Наистина ми е все тая вече. Омръзна ми 2 години да се ядосвам, да пилея нерви... явно ще е нещо в СУ на 2ро, 3то класиране... ония крайните, изпадналите места... за да имам кирлива диплома от най-старото висше учебно заведение в страната и да си свиркам.....
Важното е да вляза веднъж, после има хиляди врътки с прехвърляния или записване на 2ра специалност (за много ученолюбивите!). Така че търпение му е майката, в случая.
Наистина ми е все тая вече. Омръзна ми 2 години да се ядосвам, да пилея нерви... явно ще е нещо в СУ на 2ро, 3то класиране... ония крайните, изпадналите места... за да имам кирлива диплома от най-старото висше учебно заведение в страната и да си свиркам.....
Важното е да вляза веднъж, после има хиляди врътки с прехвърляния или записване на 2ра специалност (за много ученолюбивите!). Така че търпение му е майката, в случая.
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък съм приета трето желание- Икономика на отбраната и сигурността, но ще се пускам на второ за Политология. Не че ще се запиша в УНСС де, но...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
трябва да си оставиш дипломата и да заявиш, че искаш да отидеш на 2-ро, но така си пропиляваш шансовете за СУ. Според мен изчакай класирането в СУ, може пък не всички да са писали журнал. на 1во място.Blood Countess написа:Аз съм с 29.08, ама не стигнах до Политологията. Тъй че- директно на второ!!