Кой изпит по западен език според вас е най-труден?
Модератор: Boromir
- nihil
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
е то на този въпрос може да отговори само човек който се е явявал на всичките :Р
хората или ще кажат че изпита на който те са се явили е най-труден или такъв за който са чули че някой се оплаква но нито знаят реалните му познания по езика нито нищо... това че си учил език еди си колко години и си бил насам натам по света никога не е било достатъчно за СУ
и на английски и на немски и на френски са късани хора взели големи сертификати и живяли извън страната:)
а не може да се разчита на думите на другите...
та не мисля че ще е обективен резултата:Р
хората или ще кажат че изпита на който те са се явили е най-труден или такъв за който са чули че някой се оплаква но нито знаят реалните му познания по езика нито нищо... това че си учил език еди си колко години и си бил насам натам по света никога не е било достатъчно за СУ
а не може да се разчита на думите на другите...
та не мисля че ще е обективен резултата:Р
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Аааааа,не знам за изпитите,ама мога да ви кажа,че френският език е най-сложният език на света!!!!И 1000години до го учиш пак няма да го научиш!?А и то няма смисъл да се мъчиш-отмина му модата,останаха само спомените,че френският е бил някога езика на аристокрацията....всъщност и това е коза на разпалените франкофони
езика на цивилизацията
бла бла.....(тези неща доста често съм ги чувал,тъй като по ирония ня съдбата съм бил винаги френска паралелка
,ама не ме направиха франкофон)
Иначе мен най си ме кефи най-вече руският език!Език,близък до нашия,език с приятно звучене... Освен това руснаците.....е признавам ги бее.....Евала им на темперамента,евала им на празниците,винаги безкрайно забавни.....а шоутата,които правят-винаги супер оригинални и направени с вкус....
Ех,доста се отклоних от темата
Но все пак си позволявам да си дада мнението за въпросните езици!А и да не пропусна немсият-когато чуя немски,толкова ми е противен,че си казвам,хубаво че уча френски!Смятай тогава колко ми е антипатичен!А за английския-уф,ама протри се от от толкоз много употреба.......А италиянският и испанският са ми симпатични,ама да ги слушам на песничики...иначе чиста реч...хм,,,,не мерси!!!Та това е от мен 
Иначе мен най си ме кефи най-вече руският език!Език,близък до нашия,език с приятно звучене... Освен това руснаците.....е признавам ги бее.....Евала им на темперамента,евала им на празниците,винаги безкрайно забавни.....а шоутата,които правят-винаги супер оригинални и направени с вкус....
Ех,доста се отклоних от темата
Хах, явявала съм се само на изпита по немски (който тази година впрочем също беше лесен), но доколкото слушам явно критериите за оценяване, а не самите изпити са кофти
Аз изкарах малко над 4 (въпреки че на SD се представих доста добре) и смятам, че оценката ми беше обективна. Познавам и хора, които са много по-добри от мен и имат двойки.. Засега си оставам най-върл фен на руския=)) Поне ми повдига самочувствието ако не друго...

Аз мисля,че е немския.Не съм го учила,но е много,много противен език и как да не ти е трудно да учиш такъв език?Пък и звучи ужасно.Учила съм 5 години испански и не е нито лесен,нито труден.Но е изключителен и го препоръчвам на всички,които искат да учат някакъв език.Няма как да не го научиш като е толкова красив,мелодичен и интересен.А английския винаги ми е бил много лесен.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Въпрос на вкус е. На мен немският ми харесва как звучи, леко грубичък. Испанският също, много забавен език, който така и не можах да науча от мързел в училище. Полският обаче хич не ми харесва как звучи. Нямам нищо против Полша или поляците, но хич не ми е приятен езикът. Френският е супер, учил съм го от 1-7 клас, сега нищо не помня.mantut написа:как немският на е неблагозвучен, чувалили сте как едно дете говори немски..толкова е мило! за мен немският е като математиката...много логика! обожавам го този език! и думи като Altweibersommer, Bordsteinkante..дълги дълги като железопътни линии.....
Последно промяна от Don Horhe на 04 Авг 2007, 10:22, променено общо 1 път.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Английски съм учила от 5 до 7 клас и после в гимназията 11 и 12.
Вървеше ми, не е много труден език, но не го учех с голямо желание.
По руски съм гола вода, завърших руска гимназия, а не мога да вържа едно изречение..
Италианският си го обичах много преди да започна да го уча и смятам, че е сравнително лесен..
Никой не може да каже, че знае един език, защото той се учи цял живот, но пък съм доста добра, колкото и нескромно да звучи.
Най-сложни ми се виждат немският и френският..
Вървеше ми, не е много труден език, но не го учех с голямо желание.
По руски съм гола вода, завърших руска гимназия, а не мога да вържа едно изречение..
Италианският си го обичах много преди да започна да го уча и смятам, че е сравнително лесен..
Никой не може да каже, че знае един език, защото той се учи цял живот, но пък съм доста добра, колкото и нескромно да звучи.
Най-сложни ми се виждат немският и френският..
Според мен най трудния за кандидатстване в СУ език е Английски поради простатта причина че има най много хора и резачката е най-голяма,не може всички 2000 и не знам си колко си да влезнат все пак. 
едит: Не го казвам само защото аз са провалих на КСК 2007 ами защото все трябва да има някакво сериозно мерило и да се отсее най-най-доброто от толкова много хора и оттук следва изпита да е по завъртулен че да се обърка повече народ,ако не отпаднат ит незнание
едит: Не го казвам само защото аз са провалих на КСК 2007 ами защото все трябва да има някакво сериозно мерило и да се отсее най-най-доброто от толкова много хора и оттук следва изпита да е по завъртулен че да се обърка повече народ,ако не отпаднат ит незнание
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Кой западен език е най труден ?
Полски , чешки какво подяволите ......

п.п още малко и сръбския ще го изкарате западен
п.п резултати от тази анкета са меко казани смешни никой не е обективен и всеки посочва езика който учи ... немам думи просто английския с колко гласове е не знам тея който са го посочили колко мозък имат в главата ама явно не много ....
ADeLL нема да е лошо да прочетеш внимателно заглавието 2,3 пъти след това да помислиш ощр толко пъти и тогава да пишеш
Полски , чешки какво подяволите ......
п.п още малко и сръбския ще го изкарате западен
п.п резултати от тази анкета са меко казани смешни никой не е обективен и всеки посочва езика който учи ... немам думи просто английския с колко гласове е не знам тея който са го посочили колко мозък имат в главата ама явно не много ....
ADeLL нема да е лошо да прочетеш внимателно заглавието 2,3 пъти след това да помислиш ощр толко пъти и тогава да пишеш
на 24ти започва ебанта 
интересно е, че немския е от езиците, които не те оставят безразличен-или ти харесва и го учиш с кеф или го намразваш, няма средно положение. А за логиката и железопътните линии си мн правmantut написа:как немският на е неблагозвучен, чувалили сте как едно дете говори немски..толкова е мило! за мен немският е като математиката...много логика! обожавам го този език! и думи като Altweibersommer, Bordsteinkante..дълги дълги като железопътни линии.....