Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
V_I_P написа:Някой каза, че резултатите щели да излезнат утре. Дано да не е поредния слух
не е слух, лично се обадих да питам."би трябвало" утре следобяд.въпреки,че ти знаеш как стана с английския-постоянно го отлагаха, така че много не залагам.Пък и това "би трябвало"...Е, така или иначе по-късно от петък не могат да излязат.Пак ще чакаме
V_I_P написа:Някой каза, че резултатите щели да излезнат утре. Дано да не е поредния слух
не е слух, лично се обадих да питам."би трябвало" утре следобяд.въпреки,че ти знаеш как стана с английския-постоянно го отлагаха, така че много не залагам.Пък и това "би трябвало"...Е, така или иначе по-късно от петък не могат да излязат.Пак ще чакаме
И аз така се успокоявам, най-късно другиден
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
ами на посочения в справочника- 9308 380 и на 846 74 29. Опитах се да и отворя персоналната инфо и разбрах, че ми е блокирана-стискайте палци да е защото вкарват оценките!
Айде най-после и аз да се регна във форума Наистина чакането си е убийствено като цяло какви са мненията от изпита повечето хора доволни ли или не (мързи ме да гледам цялата тема назад) щот аз специялно я написах на две на три и много се съмнявам да имам над 3