Еееххх,детство мое,вълшебно и ....(не се сещам как беше...ужас!!!)Остаряваме...
Красиви мъже
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Ееее направо няма такава тема:)супер е!!!Малко и ние да разпуснем след тежките изпити.Само не мога да разбера защо го няма Jonny Depp?
той направо не е човек за мене.Няма такова излъчване,такъв поглед...страшен,а за играта му не коментирам.Просто е връхче!:D Знаете ли на мен кой ми харесва също-Джош Дюамел или нещо такова беше,супер сладурче е!:)Исках да кача снимки и аз ,ама нали съм си смотана и нещо не ми се получи
ако някой му се занимава да обяснява...иначе всички изброени до тук,просто рутат-класика!А тоя от Фантагеро го бях забравила и между другото и аз бях влюбена в него на времето...еееее,добри времена бяха-играеш си на вън,гледаш си Фантаеро и Красавицата и звяра и въобще не ти пука за административните реформи на Крум или какво е искал да каже Йовков написвайки 'По жицата' например...
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
Оооо сетих се за още един-Robbie Williams!!!Къде без него?Той е супер олигофрен(може би затова ме кефи толкова много)и няма такъв перверзен поглед!Много е готин!Леле,какви мъже има всъщност по света и у нас естествено!!!
Аз обаче наистина се вдъхнових!
Днес понеже почивам и няма какво да правя до 3 не спрях пиша:D Пък и нали вече не трябва да уча...Ами хайде това е от мен засега,ще взема да видя какво става в реалния свят!!!
Аз обаче наистина се вдъхнових!
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Hopelles, аз го бях пуснала Джонито- порови се малко!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И гърдите! Уууу!Мила написа:блааа роби много готин,ама как може да не си бръсне подмишниците беее:(
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
Хахахаха,верно си е това!Ама да ти кажа и такъв ше го взема!Мила написа:блааа роби много готин,ама как може да не си бръсне подмишниците беее:(
Нали знаеш:богат,красив,ако ще и замъци да има пак ше го взема.Та и за Робито така!
А иначе са Джони ще се поровя!
Е да Киану си е готин.Знете ли имам приятел дето стршно много прилич на него, но се ожени преди няколко месеца...Каква загуба само...
А за Енрикето какво ше кажете.Много ми е сладък,като бонбонче е!Един такъв невинен и в същото време егато идиота.Много готин!
Е тва е от мен засега,че ме чакат и вече ше ме бият сигурно че закъснявам!
Е тва е от мен засега,че ме чакат и вече ше ме бият сигурно че закъснявам!
А за този прекрасен красавец сещате ли се?:) Леле колко бях влюбена в него като малка,направо го обожавах!!!Съли беше велик,а и имаше вълк за домашен любимец!Направо класика!