СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
Beam, след една година в Германия се убедих колко наизуст се изричат фрази от сорта "В чужбина е шансът." "Германия woow"... Аз се отказах, защото открих за себе си, че не е точно така. Но мои познати и приятели продължават със същия ентусиазъм, с който отидоха. Така че всичко е строго индивидуално. Аз не съм оптимистка и не вярвам, че СУ ще ми предложи перфектното образование и бъдещ живот, но не ми убивай и малките надежди преди да съм започнала.
Кажи и нещо хубаво де, пък нека се разочароваме или радваме по-късно. 
е никой не е твърдил, 4е ще е перфектно(защото не е), но поне е по-добро от другото.......в сми много добро
а от там нататък всеки сам си определя..... 
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
Просто казвам, че и аз си мислех така, но истината е друга. За чужбина, знаеш ли, шанса не е там, но високото ниво на образование е там (на местата, които са добри, разбира се). И след като знам какво е на някои други места по света, а и у нас, наистина разбирам, че дори СУ не е кой знае каква институция, просто поредния уни. в България, а и онзи ден гледах пак едни статистики. Нашият факултет е на 3-4 място, има толкова голяма конкуренция от страна на Свищов, УНСС и Варна, че наистина това, че учиш в СУ не ти дава привилегии, а от личен от опит знам, че и кой знае какво върховно ниво на образование не дава.
Съжалявам, че не съм свежарка, но човек трябва да е реалист, защото нещата са такива. Не мога да се пречупя някак си и да ви разправям как положението е розово и ще се изкефите на макс, че учите икономика в СУ!
Айде оплювайте ме ... хехе
Съжалявам, че не съм свежарка, но човек трябва да е реалист, защото нещата са такива. Не мога да се пречупя някак си и да ви разправям как положението е розово и ще се изкефите на макс, че учите икономика в СУ!
Айде оплювайте ме ... хехе
е, защо да те оплюваме.....всеки има собствено мнение и трябва да има, а и защо да не си свежарка след като ни отговаряш на въпросите(да не ги определям сега...прочети последователно усмивчиците)
а за тези статистики......то образованието е еднооооооо.....но комент....а доста статистики са манипулирани......
....това мисля, че няма да го коментираме, а и критериите....нещооо, не са много уеднаквени........ 
а за тези статистики......то образованието е еднооооооо.....но комент....а доста статистики са манипулирани......
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
о да, с тази мисъл всичко изглежда по-добре като се замислиш...а и не се притеснявай за моите очаквания...
засега, ако нещо не е оправдало очакванията ми впоследствие се променя със или без моя помощ....но е добре да не си мислиш, че е манна небесна, затова съм напълно съгласна.. 
Не се притеснявай, не се притеснявай.
По принцип важни са приоритетите. Зависи какво очакваш, какво искаш, на къде си тръгнала, а пък и ако знаеш колко пъти ще си промениш мнението през годините.
Много неща ме дразнят в образованието, но в крайна сметка предвид държавата, какво да се очаква, образование ниво Оксфорд? Едва ли.
По принцип важни са приоритетите. Зависи какво очакваш, какво искаш, на къде си тръгнала, а пък и ако знаеш колко пъти ще си промениш мнението през годините.
Много неща ме дразнят в образованието, но в крайна сметка предвид държавата, какво да се очаква, образование ниво Оксфорд? Едва ли.
Ми поне засега няма такава опция в БГ образованието...
, но искрено се надявам, не че има много предпоставки, които да ме обнадеждават, ама дано се оправи.......