Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
FTF написа:аз ако имам 6 няма да ми тряят нерви за 6ти
Мда, то да изкараш 6 е просто детска игра, кой не очква 6? Иначе би било хубаво, ако имаш толкова... Аз не успях, освен да го пожелая на чакащите френския.
П.П. Щях да кандидатствам и аз с френски, но се отървах. А дано някой да изкара от вас моето 6
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
FTF написа:мисля че си се прецакала че не кандидатства с френски
Кой знае. След 5-6 години това ще стане ясно. А се отказах, защото не исках МО, а не вярвах да изкарам за кореистика и японистика. И ти ли си се запътил с език към СУ?
ми бях се запътил и с история ама не съм доволен от оценката, а за прецакването го казвам понеже изпита беше лесен и можеше да се пробваш. Все пак си е един шанс. Както някои се изказаха-изпита по-скоро приличаше на класно в даскало отколкото на приемен изпит
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
ми станал сутринта(леко успан) и много го мързяло(дано да не правя кавър) и се чудел дали да иде или не и теглил чоп, добре че се паднало да иде, с автобуса и изптита лесен и хаха(за френския става въпрос), другия вариант да продължи да спи също бил привлекателен, но уви. Който рискува пичели
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Баси, вземе верно да ме хване много яд за френския. Като гледам кви образи са за там... Хайде да ви вадят резултатите, че и на мен ми стана интересно (да не говорим, че една приятелка вече изкука от чакане, пък аз съм и кошчето за душевни отпадъци)