Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Мила написа:ъъъъ не знам, май нещо грешно съм смятала снощи. принципно имам 3 по мат, а на две бири... чакай да видим сега.
2х3,63+4.13+6.00+у... мдааа, грешно съм смятала:) - 17.39 до сега. Т.е. трябва ми около 4 на устния:) :oops: :oops: :oops:
Моят бал до момента е 18. Ако се докопам до 6 на устния (почти невъзможно, но нали надеждата умирала след "Тъй рече Гого Лозанов") ще имам 24... Миналата година са приемали момичета за Връзки с 24.36... Оф... не знам... Трябва да им направя някакво невероятно впечатление за 6! СЪБУДИ СЕ, ГРАФИНЬО!! :lol: Мечтиииии! Я дайте 1 "Ариана" на удавим мъката :wink:
Последно промяна от Blood Countess на 02 Авг 2007, 12:16, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
lqlq
В началото бе словото

Мнение от lqlq »

споко бе тази година баловете ще паднат поне с 20 стотни , казвам ПОНЕ , тъй като има по-малко кандидати и повече места :)
кандидатствах и във ВТУ. там класиранията излязоха днес. очаквах да ме приемат на 3-4то желание , а ме приеха на 1во , за което си мислех , че реални шансове имам чак на 3то класиране ... така че ... може да има приятни изненади тази година ...
Blood Countess за теб го казвам да не се отчайваш - имаш шансове , както и всички други :)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мерси, ляля!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ъ, какво невероятно впечатление?

Единственото, което направих за да имам 6, беше да отговоря на въпросите на Гого! Нищо повече - без бляскави изказвания и идеи. това е! Те ще видят има ли хлебец в тебе или не..

Колкото до баловете - споко, ще паднат, както всяка година. Но тази е особено слаба май... :o
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ти явно си галеник на Съдбата. Аз съм вечно прецаканата- c'est la vie!

Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Vintersorg Гого въртя ли те шиш? :cry:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

За Vintersorg не знам, ама като гледам май няма да е много в техен интерес да те въртят на шиш :?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Не ме въртя на нищо. Задаваше точни въпроси, а аз отговарях. Никакви подхлъзващи и т.н.
borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

хах.. стига бе, аз съм с 16.25 засега и се надявам да ме вземат нещо, вий тука се отчаяхте...
vintersorg, питаше ли те за някакви конкретни неща? питам понеже в УНСС питали за имена на евродепутати, пък аз имена не помня никак..
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Борислава, може да влезеш Книгоиздаване, но при мен няма такъв шанс- оставила съм я на 10-о място, пък и не ми е много на сърце- не знам дали ще успея да се реализирам с такава специалност. Но и аз, и ти трябва да забравим за Връзките и Журналистиката! Това е студената реалност!

Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Е,миналата година до колкото си спомням темите са били лесни.Интеграция на ромите,ЕС,вестникът като медия...тази година 100 % ще има нещо за медиците...поне така предполагам
Не е лесно!
borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

blood countess, ами всъщност по-реално е да ме приемат връзки задочно понеже доколкото виждам балът миналата година там е бил по-нисък..аз честно казано съм съгласна и за книгоиздаване, може после да се преместя, а ако не то поне мисля, че ще ми е страшно интересно. за реализацията - не знам, но аз лично не се виждам да уча някъде извън ФЖМК, просто всичко друго би ми било много неприятно ( в СУ съм писала само специалностите от ФЖМК и другият ми вариант е УНСС, а не искам там по никой начин, въпреки че оценката ми е висока:( ).
Последно промяна от borislava_ на 02 Авг 2007, 14:09, променено общо 1 път.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А, задочно да. Моите задочни са след всичко редовно, тъй че отпада изобщо като вариант!

borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

абе ти имаш шанс за ПР редовно, тази година балът ще е много нисък, ще видиш. С една шестица на устния си вътре просто.. Всичко е възможно на този свят, така че не спирай да вярваш. Добрите мисли правят чудеса, колкото и изтъркано да звучи.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

borislava_ написа:абе ти имаш шанс за ПР редовно, тази година балът ще е много нисък, ще видиш. С една шестица на устния си вътре просто.. Всичко е възможно на този свят, така че не спирай да вярваш. Добрите мисли правят чудеса, колкото и изтъркано да звучи.
6 ми звучи като утопия... Ще видим.

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”