English
Модератор: Boromir
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
хм ами миналата година бяха дали едно линкче с акредитациите и там пишеше че Кореистиката е най-добре акредитираната специалност в СУ + това съм чувал страхотни отзиви за специалността - повече възможности за развитие е практикат енд соу онд-р_Хауз написа:защо мислиш така за корейския?JackInTheBox написа:хм аз мисля че кореистиката ти е в кърпа вързана и според мен даже е по-добре от другите азиатистикиADeLL написа:Ох така си мислех и аз ама явно не е така.Жалко, е наревах се на оценката си и сега мога срам не срам да си кажа 4.65 . Айде честито на хората които са наистина добри. Искрено завиждам и все пак ви поздравявам.стискам палци
стрийм
- Music_Addict
- В началото бе словото
Ами не знам, може да си права. Докато не видя на място, няма как да знам на кое колко точки имам, колкото и да си смятам тука някакви работи. Но мисълта ми беше, че са ми дали доста точки на есето. Сега, може да не са максимален брой, щото и на мене ми се струва трудно за вярване, но при всички положения са над 20 и няколко точки... Та това имах предвид. Иначе за мен есето ми беше "малоумно", защото знам, че ако имам време (мразя да ме притискат!), мога да напиша нещо доста по-стойностно, но явно те не ти искат някакъв литературен шедьовър, ами по-скоро добре подредено, смислено есе, написано на правилен английски.Kuln написа:До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
-
pokahontas
- В началото бе словото
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
не знам до колко сте разгледали статистиката обаче тази година мъжката част от кандидатстващите дръпва с леееко по-добри оценки
соу митът, че момичетата винаги изкарват по-високи оценки на този изпит е разбит 
п.с. и вече да не ми се оплаквате от квотите по пол
Последно промяна от JackInTheBox на 02 Авг 2007, 12:28, променено общо 1 път.
стрийм
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Показват ти answer sheet и шаблончето с верните отговори. Не ти обясняват къде какво и защо си сгрешил. Иначе можеш да си разгледаш есето и диктовката, човека ти обяснява къде си сгрешил и тн. Аз се чудя, защото с брат ми бяхме заедно на изпит, но той сега е във Франция, ако отида с неговата лична карта и картонче дали ще ми дадат да видя и неговият изпит?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе точно след изпита се изписаха сума ти мнения от типа '32-ри беше еди кой си въпрос', та за някои конретни въпроси може да се види дали са сгрешени.
А и ето, че въпреки че на изпита са се явили 800 момчета и 1600 момичета, оценките са равни и дори има леко предимство на момчетата.
И все пак се дават и по 25 точки. На курса за есе към ФКНФ на които бях ни показаха две есета, оценени с по 25 точки. Ако не се лъжа един приятел също имаше 25 точки на есе миналата година.
Момичетата изкарват по-високи оценки просто защото са двойно повече. И съответно в повечето специалности се приемат двойно повече момичета. И да се махнат квотите, пак ще влизат същия брой момчета и момичета.JackInTheBox написа:не знам до колко сте разгледали статистиката обаче тази година мъжката част от кандидатстващите дръпва с леееко по-добри оценкисоу митът, че момичетата винаги изкарват по-високи оценки на този изпит е разбит
А и ето, че въпреки че на изпита са се явили 800 момчета и 1600 момичета, оценките са равни и дори има леко предимство на момчетата.
Kuln написа:До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
Пълно шест се пише от 87 или 88 до 90 точки, т.е. не е задължително да имаш 25 точки на есето за да имаш 6.Don_Horhe написа:Пишат. Миналата година имаше една мома с пълно 6 на изпита.
И все пак се дават и по 25 точки. На курса за есе към ФКНФ на които бях ни показаха две есета, оценени с по 25 точки. Ако не се лъжа един приятел също имаше 25 точки на есе миналата година.
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: