според мен пък каналите изобщо не миришат !!! Венеция е любимият ми италиански град !!! наистина е много романтиченCrematory написа:Кой те излъга така? Твърде претъпкан е с досадни туристи ( не че и аз не бях досадна туристкаfire написа: Бих искала да посетя Италия, в частност Венеция, защото казват, че това е най-романтичния град в Европа.) ,за да бъде романтичен. Освен това прословутите канали много миришат
![]()
Коя страна бихте искали да посетите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Има и там хубави неща, малко са, обаче ги има.Например точно в
центъра на Букурещ има една църква.Въпреки, че вече я строят
около 10 години и още не е готова изглежда много добре.
Просто трябва да си я представиш без разните там скелета и
грозни ламаринени огради.Да не излъжа сега, но май беше
по - голяма от тази до нашия парламент (забравих коя беше
)
центъра на Букурещ има една църква.Въпреки, че вече я строят
около 10 години и още не е готова изглежда много добре.
Просто трябва да си я представиш без разните там скелета и
грозни ламаринени огради.Да не излъжа сега, но май беше
по - голяма от тази до нашия парламент (забравих коя беше
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- marin4e_86
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И на мен ми се ще в някой хубав слънчев ден си обиколя родната планетка - не искам прекалено много налиrene написа:До момента съм ходила единствено в Румъния![]()
и, честно казано, впечатленията ми не са много розови
Тайничко обаче си мечтая за околосветско пътешествие и някой ден ще го направя, каквото ще да ми струва
Първо ще ида в Африка и по-точно в Кения на фотосафари
Не плачи, защото е свършило, а се усмихни, защото е станало!
- FeelGood_inc
- В началото бе словото
Ами аз се присъединявам към многобройните гласове за Индия, но в must -see-списъка ми са също: Камбоджа, Малайзия, Тибет ...хм, а от малко по-осъществимите пътувания
:Холандия, Финландия, Чехия ,Белгия (пак- мнооого любима страна)и...о, всъщност където и да е- мноого обичм да пътувам
There is a light at the end of every tunnel...just pray it is not a train...
Хе добре, шотландец ли ще ставаш или безсмъртен - шотл. боец
Мисля си за Япония(ама днес нещо земетресения имат
), Англия и пак ми се ходи в Италия-нещо ми хареса....къде другаде.....а, в някоя екзотична страна или на някой куул остров, а защо не и на сафари.............размечтах се нещо 
Мисля си за Япония(ама днес нещо земетресения имат
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
изобщо не миришат направо смърдятvaleriq написа: според мен пък каналите изобщо не миришат !!! Венеция е любимият ми италиански град !!! наистина е много романтичен!!!ходила съм на много екзотични места , но от доста време мечтата ми е да отида в Египет !!! освен това ми се ходи в Южна Америка !!!
За каналите нямам спомен да миришат, ходила съм пролетно време, но лятото от жегите може да миришат, подобно на Ню Йорк и той вони лятото ...
Ходила съм косур пъти в Англия, но пак бих отишла в Лондон.
Искам да обиколя някои големи европейски страни, в които не съм била - Финландия, Белгия, Холандия и искам да отида до Индия, Египет, Мексико, Бразилия, Аржентина, Япония ... едно лесно да има целия свят да обиколя.
Ходила съм косур пъти в Англия, но пак бих отишла в Лондон.
Искам да обиколя някои големи европейски страни, в които не съм била - Финландия, Белгия, Холандия и искам да отида до Индия, Египет, Мексико, Бразилия, Аржентина, Япония ... едно лесно да има целия свят да обиколя.