Форум-бънджи-среща!!!

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Raya_Alexandra написа:
heygod написа: Ей Алекс,знаеш ли как се тренират мускулите на краката(намеквам за състезанието),този баир на 100% няма да го качиш. :P
Само гледай как го взимам на Първа. :wink: А ти като качваш баири, внимавай да не изхвърчиш от перона на гарата в Големия ден, щото ще е мноооооого позорна загуба (не че иначе загубата ще е по-славна, но все пак...) :lol:
Ще видим кой кого ... :twisted:

По темата:
Днес ходих до пичовете на моста :).Ей то това е самоубийство хора - 30 минути ми се взе акъла по тоз баир.Много е яко,докато вървиш и гледаш надолу все едно ти се преобръща стомахът.Супер е! :twisted: Един приятел щеше да скача днес,даже щях да го снимам,но имаше много вятър и ни върнаха пичовете.Казаха да отидем утре.Иначе като се гледа отгоре над водата е супер яко,имаш чувството че ще се посереш преди да скочиш(sorry,ама няма по точна дума :lol:).Обаче пътят до там е най-якото.Аз дето нямаше да скачам,само като гледах от моста и ме хващаше леко страх.Представям си какво ще е като скоча.И е леко височко:D .Има всякакви опции - да те вържат през ръцете,през краката,през кръста.И най-доброто - може да го отпуснат ластика,така че да докоснеш водата - това направо ще ми изкара ангелите,ама сигурно ще предпочета тази опция.Поне да се изживее на max.Впрочем преди това - не пийте и не яжте нищо.:lol:
Наплаших ли ви хубаво. :twisted:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

Неееееееее!!!Аз съм безсташна. :lol: Бтв от миналата година съм навита да скачам и на моста даже ходихме с приятели,ама тея пичове не дойдоха. :x Обаче края на месеца скааачам. :D Ако трябва на сила ще ги замъкна там. :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Lesash написа:Неееееееее!!!Аз съм безсташна. :lol: Бтв от миналата година съм навита да скачам и на моста даже ходихме с приятели,ама тея пичове не дойдоха. :x Обаче края на месеца скааачам. :D Ако трябва на сила ще ги замъкна там. :lol:
След като си видях оценката по английски,бих отишъл да скоча утре.
Изображение

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

heygod написа:Има всякакви опции - да те вържат през ръцете,през краката,през кръста.
Има ли опция да не те връзват? :twisted: Ако трябва ще платя да ти я изпробват... за първи път в историята на бънджи скоковете. :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Raya_Alexandra написа:
heygod написа:Има всякакви опции - да те вържат през ръцете,през краката,през кръста.
Има ли опция да не те връзват? :twisted: Ако трябва ще платя да ти я изпробват... за първи път в историята на бънджи скоковете. :lol:
Има ли опция да не идваш във Варна? :twisted:
Изображение

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

heygod написа: Има ли опция да не идваш във Варна? :twisted:
Има ли опция утре да се разкарваш сам из Бургас? :twisted:

Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Raya_Alexandra написа:
heygod написа: Има ли опция да не идваш във Варна? :twisted:
Има ли опция утре да се разкарваш сам из Бургас? :twisted:
Няма да съм сам.Ще взема Faith.И ще съм с твоят любим Йордан,с който няма да кажа какво ми каза,че ще правиш. :lol:

Днес един приятел скочи,каза че било невероятно.Дават ти 3 минути да скочиш,ако не скочиш ти вземат парите и чао ;).Така че 3 минути хора,правете тренировки :).Но 100% не отивайте с такси,трябва да е пеша да видите за какво иде реч.Докато се качвате сърцето ви подскача,а стомахът ми се преобръща.Него леко го е пернало въжето,ама той изобщо не се усетил :).Супер адреналин каза.
Изображение

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

heygod написа:И ще съм с твоят любим Йордан,с който няма да кажа какво ми каза,че ще правиш. :lol:
Само хубави неща, които не бих правила с теб. :P

Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Само да питам...Една колежка ми спомена веднъж, че за жените има опасност да нямат после деца, ако скачат с бънджи. To не че има логика... :roll: Някой да има повече инфо?!
I вижте това - http://169.hit.bg/ina.htm
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

feichka написа:Само да питам...Една колежка ми спомена веднъж, че за жените има опасност да нямат после деца, ако скачат с бънджи.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз само да се похваля, на 17 ще скачам от Аспаруховия, решено е :roll: стига да събера смелост де :D
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

А децата ти какво ще кажат след години, а? Зарад единия адреналин си щяла да ги жертваш! :lol:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Казах, че са ми го казали и не намирам логика. :lol: Ама да си питам. :lol: Иначе и аз искам да скачам...ама ме е страх...много... :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Това момиче може да напише и роман.
"Бънджи - to be or not to be"

Относно това
Ми, докато падаш, въжето да те настигне и да те удари. Аха. Вдигнах леко края на въжето - тоест, опитах се. Не искам да ме удря въжето. Няма, ако скочиш, както ти кажем. От кво е направено, че тежи толкова, питам. От хиляди ластичета като това на бикините ти - отговарят ми. Хубаво сравнение. Не бих скочила на ластиче от бикините си. Но от друга страна, Кубрат е казал нещо по този повод. Дебел колкото прасеца ми наръч ластичета за бикини. Едва ли се късат лесно. Вярвам си.
Ами един приятел,който скочи предната седмица го удари въжето.Има само синина,нищо повече.Обаче той каза,че дори не го усетил.Толкова голям бил адреналинът,че не чувствал нищо.Чак като го качили горе и единият от Адреналин му казал,че въжето го е ударило,а моят приятел тогава забелязал.
Изображение

Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

Малко останааааааа!!! :D Мен пък още не ме е дострашало. :wink: Даже нямам търпение за скока. :P :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Lesash написа:Малко останааааааа!!! :D Мен пък още не ме е дострашало. :wink: Даже нямам търпение за скока. :P :lol:
Шматка :lol: .Като видиш какво те чака,ще ти причернее.
Аз и съм обещал на всичкото отгоре - ако се набутам в МО,отивам и скачам веднага. :lol:
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”