Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Документите по образец,които трябват при записването на място ли се купуват,като тези за изпитите. И нали не ми трябва медицинско от психиатър хахахахахах
Май се купуват от там .. А аз се чудя .. парите за семестъра на място ли се плащат или се превеждат по банков път, защото се споменаава,че трябва да се представи квинтанция ?
тези документи се купуват от книжарницата в Ректората, а на миналогодишните кандидат-студенти медицинско не са им искали (тези работи ги прочетох в теми за записването от миналата КСК)
Aqua ~ написа:Май се купуват от там .. А аз се чудя .. парите за семестъра на място ли се плащат или се превеждат по банков път, защото се споменаава,че трябва да се представи квинтанция ?
Дам само 1ви семестър .. ПИтах за начина на плащане понеже ,ако мога да ги преведа чрез банката няма да ми се налага да чакам допълнително в университета
Aqua ~ написа:Дам само 1ви семестър .. ПИтах за начина на плащане понеже ,ако мога да ги преведа чрез банката няма да ми се налага да чакам допълнително в университета
едва ли ще е голяма опашката в Университета за плащането, но по банков път е по-добре наистина. покрай класирането трябва да излезе нещо като обяснение какво да се напише като основание за превода (факултет, специалност и т.н.)
Дам само 1ви семестър .. ПИтах за начина на плащане понеже ,ако мога да ги преведа чрез банката няма да ми се налага да чакам допълнително в университета
Аз четох някъде във форума, че дори и по банков път да си платиш пак ще трябва да чакаш, защото трябва да дадеш квитанцията, че си платил, което е свързано с нареждане на същата опашка... тъй че по-добре директно в СУ!
виж сега. су = опашки особено по време на записване. миналата година чаках с една приятелка пред ЮФ... малеее, ако ти кажа само какво беше... я си мръднал на сантиметър, я някоя намахана кандидатка, прекалила с Али Макбийл те осъди за пререждане
you have to keep
breaking your heart
until it opens