English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

имам 5.16 и 4.70 по матем. 5.33 диплома. Дали ще ми стигне за Стопанския. Колко ми праи бала че не знам как се смята?
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

д-р_Хауз написа:
JackInTheBox написа:
ADeLL написа:Ох така си мислех и аз ама явно не е така.Жалко, е наревах се на оценката си и сега мога срам не срам да си кажа 4.65 . Айде честито на хората които са наистина добри. Искрено завиждам и все пак ви поздравявам.
хм аз мисля че кореистиката ти е в кърпа вързана и според мен даже е по-добре от другите азиатистики :) стискам палци
защо мислиш така за корейския?
хм ами миналата година бяха дали едно линкче с акредитациите и там пишеше че Кореистиката е най-добре акредитираната специалност в СУ + това съм чувал страхотни отзиви за специалността - повече възможности за развитие е практикат енд соу он
стрийм
Дени
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК 5.85 1 ( 0.1 %) 1 ( 0.1 %)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P На моята най - добра приятелка успеха - знаееееех си 8) 8) 8) 8)
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

Kuln написа:До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
Ами не знам, може да си права. Докато не видя на място, няма как да знам на кое колко точки имам, колкото и да си смятам тука някакви работи. Но мисълта ми беше, че са ми дали доста точки на есето. Сега, може да не са максимален брой, щото и на мене ми се струва трудно за вярване, но при всички положения са над 20 и няколко точки... Та това имах предвид. Иначе за мен есето ми беше "малоумно", защото знам, че ако имам време (мразя да ме притискат!), мога да напиша нещо доста по-стойностно, но явно те не ти искат някакъв литературен шедьовър, ами по-скоро добре подредено, смислено есе, написано на правилен английски. :)
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

Аз се скъсвам да звъня в СУ, защото и аз искам да си видя работата, но никой не ебава да вдигне :?
pokahontas
В началото бе словото

Мнение от pokahontas »

Сигурно са в почивка. Опитай след 1.
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Katalina написа:Аз се скъсвам да звъня в СУ, защото и аз искам да си видя работата, но никой не ебава да вдигне :?
Ако звъниш в Учебен отдел там никога не вдигат :!:
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

не знам до колко сте разгледали статистиката обаче тази година мъжката част от кандидатстващите дръпва с леееко по-добри оценки :) соу митът, че момичетата винаги изкарват по-високи оценки на този изпит е разбит :)

п.с. и вече да не ми се оплаквате от квотите по пол :twisted:
Последно промяна от JackInTheBox на 02 Авг 2007, 12:28, променено общо 1 път.
стрийм
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

та кога и къде можем да си видим работите ?
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

за пореден път докато трае записването след първи кръг сиреч от 7 до 9 Август .. в Ректората там вече ще ти кажат точно къде .. обаче нали знаете че под работите се разбира само диктовката и есето .. поне миналата година теста не ти го показваха май .. :) (:
стрийм
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Да, показват само answer sheet-a, но не и самите въпроси.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Показват ти answer sheet и шаблончето с верните отговори. Не ти обясняват къде какво и защо си сгрешил. Иначе можеш да си разгледаш есето и диктовката, човека ти обяснява къде си сгрешил и тн. Аз се чудя, защото с брат ми бяхме заедно на изпит, но той сега е във Франция, ако отида с неговата лична карта и картонче дали ще ми дадат да видя и неговият изпит?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

екзактли и освен ако нямаш някаква невероятна фото мото памет едва ли ще можеш да прецениш каквото и да било ..
стрийм
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Абе точно след изпита се изписаха сума ти мнения от типа '32-ри беше еди кой си въпрос', та за някои конретни въпроси може да се види дали са сгрешени.
JackInTheBox написа:не знам до колко сте разгледали статистиката обаче тази година мъжката част от кандидатстващите дръпва с леееко по-добри оценки :) соу митът, че момичетата винаги изкарват по-високи оценки на този изпит е разбит :)

п.с. и вече да не ми се оплаквате от квотите по пол :twisted:
Момичетата изкарват по-високи оценки просто защото са двойно повече. И съответно в повечето специалности се приемат двойно повече момичета. И да се махнат квотите, пак ще влизат същия брой момчета и момичета.
А и ето, че въпреки че на изпита са се явили 800 момчета и 1600 момичета, оценките са равни и дори има леко предимство на момчетата. 8)
Kuln написа:До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
Don_Horhe написа:Пишат. Миналата година имаше една мома с пълно 6 на изпита.
Пълно шест се пише от 87 или 88 до 90 точки, т.е. не е задължително да имаш 25 точки на есето за да имаш 6.

И все пак се дават и по 25 точки. На курса за есе към ФКНФ на които бях ни показаха две есета, оценени с по 25 точки. Ако не се лъжа един приятел също имаше 25 точки на есе миналата година.
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

аз мисля тази година да си проверя работата ако успея да се преборя на опашката разбира се мн ми е интересно това бозестото есе дали има повече от 20 точки :)
стрийм
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”