ПСИХОЛОГИЯ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Те може и да си падат, но аз пак няма да мога да вляза 1-во или 2-ро желание... Тъй че се задоволявам с Психологията.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защо, девойко, какъв ти е балът??silveto написа:Толкова ме е яд,че нямам никакъв шанс за психологиятаТова ми беше огромна мечта,но бала ми е много нисък.Направооо умирам от яд!Ще видим кво ще става
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
Дотук имам 5,30 по английски (много ниски оценките за жени тая година
Вярно, че всички се оплакваха от трудността на изпита, и все пак...) - пред мен има 36 или 40 жени и влизам Английска филология директно, но тя ми е зад Философията по подредба. Не мога да преценя тенденциите при Философията - ще пада ли балът, ще се качва ли - там се влиза със сто неща, а тази година има и безумно високи оценки, и много резачки...Сега чакам да видя какво ще стане с френския.
Но се чудя - казвали са ми, че Философията е тежко следване и дори при старание и добро желание трудно се изкарва високо на изпити, някой да има идея дали е така?
Но се чудя - казвали са ми, че Философията е тежко следване и дори при старание и добро желание трудно се изкарва високо на изпити, някой да има идея дали е така?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
И кой беше ти,колега.Ба както ни изчезват момчетата,колежките шни изядат ушитеDon_Horhe написа:Аз миналата година бях психология. Сториха ми се готини хората, още на първия ден дойдоха тея от по-горните курсове да се запознаем, да ни кажат как стоят нещата и като цяло да отговарят на въпросите ни. А и доста интересна ми се видя учебната програма, така че ако те влече, давай
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ами не ме познаваш. Бях в психология само по документи. Дойдох на откриването, пихме бири в градинката, и повече не съм стъпвал защото заминах на бригада в Ирландия.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма лошо- очертаваме се готина компания!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, от мен струи ведра безнадеждност!! Какво по-симпатично? 
- summer
- Да живей словото
Не е вярно, тая професия тепърва набира сила в България. Мн фирми наемта психолози в отделите за човешки ресурси, това важи и за различни държавни институции. На мен ми е 3то желание ама нямам шанс за нея с тея високи оценки по история. Не съжалявайте, ако ви приемат психология-това ми е мисълтаFTF написа:сещам се за училищната ми психоложка и ми се повдига че ще трябва да уча тва нещо 5 годинии след тва да си търса работа по гимназиите
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета