Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Aко знаете с какъв кеф отивам да видя какви са рецензиите.
Абсурдно е. Не съм доволна от оценката си.
Смешното е едно. По-високи оценки от мен имат имат 100 души. Но свободните места са 145
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
И аз най-накрая да се включа. Имам 5.25 на писмения (5 над мен и 4 като мен). Доволна съм естествено. В УНСС на писмения имам 5.50 и пак не се оплаквам. Явно нивото е ниско тази година. Съжалявам за изказването, но просто това е истината. Миналата година нямаше такива статистики. И фактът, че няма да се запълнят бройките за момчета, е по-добрият вариант. Дали ви се учи с хора, които не могат да пишат на родния си език. Омръзна ми вече да чета "назнам", "немога", "очудя" и т.н. Радвам се за всички, които са се справили, знам че има и недооценени. Това е животът.
diana_gk,егаси самочувствието вадиш във всеки твой пост.. мисля, че правилно си се оринтирала към журналистиката .
това, че някои хора остават недооценени в СУ не значи, че са неграмотни.
Журналистика и ПиАр.
Впрочем разбирам я защо вади такова самочувствие.
И за журналистиката не знам какви са критериите, но съм убедена, че не е имало неграмотни на изпита по журналистика.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Какво да ви кажа... тъжно ми е, но аз бях до тук Така се получи, че кандидатствам в 2 университета : в единия оценките ми са космически, а в другия така ме праснаха по самочувствието, че дълго време няма да мога да се събера... В последно време летях в облаците, а само за 3 дни оценките от историята и журналистиката в СУ ме свалиха на земята по възможно най-болезнения начин. Поздравления за тези, които успяха да впечатлят проверяващите в СУ... При мене разминаването е твърде голямо - от 6 на 2 ! Просто така се получи... Доста е шокиращо и трудно за възприемане, но какво да се прави. Бях си стегнал багажа за устен в СУ... после се наложи да го разопаковам... Това е положението. Пожелавам успех на всички и дано пробият тези, които най-много заслужават !
Haralampii написа:Какво да ви кажа... тъжно ми е, но аз бях до тук Така се получи, че кандидатствам в 2 университета : в единия оценките ми са космически, а в другия така ме праснаха по самочувствието, че дълго време няма да мога да се събера... В последно време летях в облаците, а само за 3 дни оценките от историята и журналистиката в СУ ме свалиха на земята по възможно най-болезнения начин. Поздравления за тези, които успяха да впечатлят проверяващите в СУ... При мене разминаването е твърде голямо - от 6 на 2 ! Просто така се получи... Доста е шокиращо и трудно за възприемане, но какво да се прави. Бях си стегнал багажа за устен в СУ... после се наложи да го разопаковам... Това е положението. Пожелавам успех на всички и дано пробият тези, които най-много заслужават !
Ами замислете се , че в комисията има само нищожества - същества, които през живота си не са и няма да постигнат нищо! Отявленият дегенерат Г.Лозанов какво е постигнал - сигурно и в собственото му село нямат представа кой е! Подобни отрепки не дадоха възможност на изключително талантливият и световно извесетен журналист (вероятно единственият, на когото никога не е отказвана среща, бивш директор на Свободна Европа и сега живеещ в Ню Йорк) Николай Калчев.
Днешната българска журналистика -
Eneya написа:Aко знаете с какъв кеф отивам да видя какви са рецензиите.
Абсурдно е. Не съм доволна от оценката си.
Смешното е едно. По-високи оценки от мен имат имат 100 души. Но свободните места са 145
не са 145 свободните места!!! 150 а пред мене има 152-ма,ако не се лъжа...това е е*авка..не мислиш ли...