English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

deepkeeper написа:Влизам ти в положението напълно :? . Като възпитаник на немска гимназия, учил 12 години немски език и горд притежател на Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe, получих 4.32 на изпита по немски език. Отначало бях съкрушен и възмутен. Вероятно и ти си така. Но все пак не може всичко да е загубено. Припомни ми каква специалност си си избрал.
И аз съм с първи език немски и затова мисля, че резултатът ми по английски си е доста реален.
Последно промяна от Kuln на 02 Авг 2007, 00:10, променено общо 1 път.
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Уф, не помня какво си написал като оценки. Колко по англ и колко по немски (ако си се явявал)?
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Какъв ти немски, като дойдох в София в 10клас, учителката ми сама ме отказа да се готвя повече...
Само по английски се явявах.
Момиче съм. МомИче.
Имам 4.43.
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Да, да. Извинявай, само не се пали :) . Кълн е момИче.

Ох...ъъ... ами с риск да прозвуча хладно (в някакъв опит да не изглеждам лицемерен в утешенията си): не е много добра тази оценка. От друга страна не всичко е загубено, не е и от най-ниските. Сигурен съм, че ще се шмугнеш в някое от желанията си. Всичко по-високо от 4 не заслужава да остане без висше. :wink:
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Niika
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Niika »

Прав си, не е от най-силните, смятам,че заслужавам повече ама какво да направя..няма смисъл да се ядосвам... :wink:
И а дано ме приемат..ще видим.. :)
Life Is Life!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Той не говореше ли на мен?
Ами не е от най-силните, знам, ама колкото, толкова. Мисля, че балът ми ще стигне за 5тото ми желание. Надявам се. Поне миналата година е щял да стигне :wink:
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Ето че не ти липсва възможност. А и досега нищо не сочи, че минималните балове ще са по-високи от предходните години, дори точно обратното. Ти звучиш като интелигентно момиче и ще се справиш. :wink:
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Дано, дано. Ще видим в понеделник. Стискам и за теб :)
Аватар
Music_Addict
В началото бе словото

Мнение от Music_Addict »

deepkeeper написа:Изисквания? Според мен, а и смятам според вас, не би следвало да има някакво особено значение колко стойностни са на практика аргументите в есето. Това е изпит по език. Ако ще и пълни глупости да си написал, ако си ги написал на добър, разбираем английски, значи го владееш и трябва това да бъде оценено.
Дам, и аз така мисля. След като излязох от изпита, много се ядосвах за есето и го нарекох "най-малоумното нещо, което съм писала". Просто защото за 40 минути нямах време да мисля кой знае колко, да не кажа никак, и буквално нахвърлих първите глупости по темата, които ми хрумнаха, без дори да ги обмислям. Просто писах. Очаквах, че доста ще ме орежат, но... Имам 5,52. На диктовката съм сигурна, че имам 4 грешки (за едната още ме е яд на тая, дето четеше :x ) и ако 1 точка се равнява на около 7 стотни (както разбрах, че е), то като сметна, излиза, че освен тия 4 грешки, имам още само 3 - общо от теста и есето. Тия 3 точки не вярвам да са ми ги отнели от есето, просто защото е абсурд на теста да нямам грешки. Нааааай-много да имам 2 грешки на теста и 1 от есето да са ми взели, но това не ми се вярва много. Т.е., при всички положения излиза, че есето ми е точно по техните "изисквания". Така че... по всичко личи, че явно основно оценяват това дали правилно и ясно се изразяваш на английски, а не толкова идеите ти. Може би затова са и тия 40 минути - като си притиснат от времето, пишеш механично, нямаш време, примерно, да обмисляш как да си построиш изречението правилно. А така много реално може да се прецени доколко владееш добре езика. Така си мисля...
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Не знам къде се корени проблемът (задавайки следния въпрос се надявам да установя това), но виждам всяка буква Щ, било то главна или малка оцветена в тъмно жълтеникав цвят, а понякога и заобикалящите я... зрението ми ли ми играе номера?
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

В теб е проблемът, аз не го забелязвам. Може и в компа ти.

До Music_Addict. в СУ никога, ама никога не пишат 25 точки на есе. Не винаги 1т. = 0.07. Те си решават допълнително. Така че може и сметките ти да не се толкова правилни.
За есето е точно така. Ама искат и неща, които трябва да си ги напишеш, за да им хареса.
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Пишат. Миналата година имаше една мома с пълно 6 на изпита.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Значи всъщност мога да си видя рецензията на есето,ако поискам?
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Така казват. Все пак това си е твое законно (надявам се) право. А и за кого, ако не за кандид.-студ., са тези рецензии? Не мисля, че може да бъде изтъкната някаква причина, поради която да ти откажат.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Работите къде се гледат,знаете ли?И кога ще излезе статистиката...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”