хм аз мисля че кореистиката ти е в кърпа вързана и според мен даже е по-добре от другите азиатистикиADeLL написа:Ох така си мислех и аз ама явно не е така.Жалко, е наревах се на оценката си и сега мога срам не срам да си кажа 4.65 . Айде честито на хората които са наистина добри. Искрено завиждам и все пак ви поздравявам.
English
Модератор: Boromir
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
стрийм
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Изпитът действително е кофти. Повечето хора не вярват, че е субективен, докато не го изпитат на своя глава. Миналата година очаквах поне 4.50 и бях супер доволен от есето си, а имах 3.95 и 12 точки на есето. Тази година очаквах 4.00 и мислех, че есето ми е трагично, а имам 5.38. Подобните случай са безброй, лично аз съм свидетел на не един и два. Неприятно е, ама такова е положението...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Почти съм убеден,че на есето имам 0 точки.Защото от диктовката и теста 100% имам 45-50 точки,т.е. за 3-ка.Кога мога да си видя работата?Ако трябва,ще остана в София,но искам да я видя.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
От 7 до 9, докато траят записванията.
Btw, на есетата рецензиите обикновено не ги показват, защото ги пишат отделно, но една преподавателка във ФКНФ ми каза, че ако си я поискаш по-настойчиво са длъжни да ти я покажат.
А аз за такъв случай 0 точки на есе не съм чувал да има и ми се струва почти невъзможно. Вероятно си направил някакви технически грешки на диктовката на думи, които ги знаеш. Аз редовно правя такива.
Btw, на есетата рецензиите обикновено не ги показват, защото ги пишат отделно, но една преподавателка във ФКНФ ми каза, че ако си я поискаш по-настойчиво са длъжни да ти я покажат.
А аз за такъв случай 0 точки на есе не съм чувал да има и ми се струва почти невъзможно. Вероятно си направил някакви технически грешки на диктовката на думи, които ги знаеш. Аз редовно правя такива.
Много се надявам да си правJackInTheBox написа:хм аз мисля че кореистиката ти е в кърпа вързана и според мен даже е по-добре от другите азиатистикиADeLL написа:Ох така си мислех и аз ама явно не е така.Жалко, е наревах се на оценката си и сега мога срам не срам да си кажа 4.65 . Айде честито на хората които са наистина добри. Искрено завиждам и все пак ви поздравявам.стискам палци
защо мислиш така за корейския?JackInTheBox написа:хм аз мисля че кореистиката ти е в кърпа вързана и според мен даже е по-добре от другите азиатистикиADeLL написа:Ох така си мислех и аз ама явно не е така.Жалко, е наревах се на оценката си и сега мога срам не срам да си кажа 4.65 . Айде честито на хората които са наистина добри. Искрено завиждам и все пак ви поздравявам.стискам палци
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Изисквания? Според мен, а и смятам според вас, не би следвало да има някакво особено значение колко стойностни са на практика аргументите в есето. Това е изпит по език. Ако ще и пълни глупости да си написал, ако си ги написал на добър, разбираем английски, значи го владееш и трябва това да бъде оценено.
Мъгла над Русе

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Знам,че всичко съм направил както трябва.Не претендирам за висока оценка,но чак пък под 3,50.Не го очаквах.На есето се надявах също така не на максимум,но поне на 15 точки.Говоря наизуст сега,трябва да отида и да я видя работата си,но съм сигурен,че се справих по-добре.

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Влизам ти в положението напълно
. Като възпитаник на немска гимназия, учил 12 години немски език и горд притежател на Deutsches Sprachdiplom Zweite Stufe, получих 4.32 на изпита по немски език. Отначало бях съкрушен и възмутен. Вероятно и ти си така. Но все пак не може всичко да е загубено. Припомни ми каква специалност си си избрал.
Мъгла над Русе

- HeyGod
- Легендарен флуудър
МО съм писал на първо желание.
Утеха ми е,че по история имам 5,63 и се удвоява и балът ми става 26,27.От миналите 3 години до толкова не е падал минималният,но от по-предните гледах,че дори е бил и под 26.Надявам се да не се повтаря същото като от предишните 3 години.Не губя надежда,добре че е историята
.Яд ме е,защото малко повече да имах,да кажем 3,70-80 щях да съм вътре на почти 100%.
Утеха ми е,че по история имам 5,63 и се удвоява и балът ми става 26,27.От миналите 3 години до толкова не е падал минималният,но от по-предните гледах,че дори е бил и под 26.Надявам се да не се повтаря същото като от предишните 3 години.Не губя надежда,добре че е историята