Geronimo написа:Хехех и аз тва щях да напиша вчера за Шишкова, ама почнах да се занимавам с друго и съвсем забравихfeichka написа:Aaa, и ние си имахме учителка с такава фамилия.hypnosssa написа:Моята учителка по Право в даскало(да,учих право 2 години в гимназията...и вече го мразя ) се казваше Шишкова...и беше доста шишкаваНо това не е нищо...имахме си и преподаватели (супер хора и супер разбиращи си материала) с имена: Каменка, Атина, Юдит, Флорина (това е изключение от горното ми определение
)....Но в никакъв случай не казвам, че имената са тъпи! Да се знае!
Кое е най-тъпото име което сте чували?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хаха сега ако ми кажеш и че Олга Тунчева ти е преподавала, печелиш бираlo_flo написа:г-жа Бозаджийска,името не е тъпо просто бих казала,че е особено
а като говорим за тъпи имена, винаги се сещам за Нафталин и Скафандър, както и за Салфетка, чух ги преди време в едно предаване по радиото точно на тая тема
едит: по темата за даскали, сетих се за класната на един приятел от 35-то: Зорка Дрънкова
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Tripio написа:хаха сега ако ми кажеш и че Олга Тунчева ти е преподавала, печелиш бираlo_flo написа:г-жа Бозаджийска,името не е тъпо просто бих казала,че е особеноили пък Пенка Пешева, на мен ми беше класна, ти не знам от кой випуск си обаче, може да си пропуснала тия култови образи
а като говорим за тъпи имена, винаги се сещам за Нафталин и Скафандър, както и за Салфетка, чух ги преди време в едно предаване по радиото точно на тая тема
едит: по темата за даскали, сетих се за класната на един приятел от 35-то: Зорка Дрънкова
Не са ми преподавали, но с Пешева съм ходила на екскурзия до Италия и Франция.И съм випуск 2007.Тунчева е уникален образ наистина,била съм й в часовете,имам приятел,който сега е 8 клас ( вече за 9 клас) и тя му е класна!Уникална е просто,няма спор!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ОФ! Моля ви се- ПОЛЗВАЙТЕ ЗАПЕТАИ! Тази пунктуация за нищо я нямате!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...