Как да и го кажа
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Планиране на връзки - глупости.
И аз планирам Avril да остави вокала на sum41, да дойде да снима в България, да се срещнем на Витошка ии... сутринта ми духа на краката.
От 1 месец и ще и кажеш, че я обичаш? Предполагам си просто прекалено силно "паднал" по нея, но да я обичаш - едва ли я познаваш и на 50% от това, което е. А и друго - момичетата се плашат от тия думи. Тук вече говоря от личен, за съжаление горчив опит. Думите "обичам те" бяха последните, които и казах преди "сбогом".
Така че, гушкайте се там, ако пуска - нещо повече, но недей да правиш грешката да и "разкриваш сърцето си" или някакво подобно романтично клише.
И аз планирам Avril да остави вокала на sum41, да дойде да снима в България, да се срещнем на Витошка ии... сутринта ми духа на краката.
От 1 месец и ще и кажеш, че я обичаш? Предполагам си просто прекалено силно "паднал" по нея, но да я обичаш - едва ли я познаваш и на 50% от това, което е. А и друго - момичетата се плашат от тия думи. Тук вече говоря от личен, за съжаление горчив опит. Думите "обичам те" бяха последните, които и казах преди "сбогом".
Така че, гушкайте се там, ако пуска - нещо повече, но недей да правиш грешката да и "разкриваш сърцето си" или някакво подобно романтично клише.
medicate, medicate
100% съгласен с всичко написаноphoebe написа:Планиране на връзки - глупости.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Отдавна спрях ликьора хахахаха,сега съм на диня.
Толкова объркан се чувствам,знам,че съветите са ви точни и реални.Но все пак не мога да се залъгвам нито с едното,нито с другото.
Фуебе изпозлвах думата планирам да подчертея,че тези неща невинаги зависят от нас.Просто се случи.Проблемът е,че не спрях по-рано.Както се пее в една песен на Сигнал:
http://textove.com/text.php?song=1099
Това е просто една лятна любов
Толкова объркан се чувствам,знам,че съветите са ви точни и реални.Но все пак не мога да се залъгвам нито с едното,нито с другото.
Фуебе изпозлвах думата планирам да подчертея,че тези неща невинаги зависят от нас.Просто се случи.Проблемът е,че не спрях по-рано.Както се пее в една песен на Сигнал:
http://textove.com/text.php?song=1099
Това е просто една лятна любов
Чаша,ний пак сме сами!
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Пич, според мен трябва да се насладиш на чувствата, които изпитваш (или може би изпитвате?) в момента.
Ако решиш да прекратиш всичко изведнъж, ще ти е кофти, защото няма да спираш да мислиш дали не си сбъркал.
По-добре продължавай, пък докъдето стигнеш.
Може да издържите, може и да не издържите, никой не знае.
Но поне ще сте опитали.
Ако решиш да прекратиш всичко изведнъж, ще ти е кофти, защото няма да спираш да мислиш дали не си сбъркал.
По-добре продължавай, пък докъдето стигнеш.
Може да издържите, може и да не издържите, никой не знае.
Но поне ще сте опитали.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
200% съгласен с всичко написано!!!! Additional 100 за Аврил и духанетоuktc написа:100% съгласен с всичко написаноphoebe написа:Планиране на връзки - глупости.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Как да й кажеш,че я обичаш,споделям мнението на фиби
,че не трябва да й казваш само след месец сериозно обвързване.Много е обвъзваща тая думичка,много се нагазва в дълбокото и после трудно се излиза оттам,още повече,че обстоятелствата са против теб,"очи които не се виждат се забравят" казват.Изживей си миговете,пък после каквото сабя покаже.
И в добавка,въобще не е малка,за сегашните стандарти разлика от 3-4 години е нищожна...
И в добавка,въобще не е малка,за сегашните стандарти разлика от 3-4 години е нищожна...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Re: Как да и го кажа
Човече, в ето такъв вид (махнах някои неща) първият ти пост в общи линии описва и мен. За съжаление не мога да ти помогна много, защото в моя случай обстоятелствата не ми и даваха кой знае какъв избор. Не съм чел темата с изключение на пърата страница. Не ми се иска да ти го казвам, но обикновено нещата се развиват по третия вариант, който FTF е написал в началото. С времето я преодоляваш, намираш со други. Но в твои и нейни ръце е да не позволите да стане такаDesodeset написа:Имал съм много момичета, още от малък ме харесваха (не се хваля, не го приемайте така). Влюбвал съм се на няколко пъти, но в крайна сметка разбирах, че това е било само едно заблуждение. Досега ако щете вярвайте никога не съм обичал истински и НИКОГА не съм казвал на момиче обичам те. ... Нещата се развиваха така до съвсем скоро.И ето,че изведнъж я намерих. ... за първи път имам чувството,че обичам някого. ... аз още повече хлътнах, а не след дълго тя вече бе моето момиче. Всичко звучи прекрасно, нали? Ама реалност въобще не е толкова розова. Аз я намерих, но съдбата е избрала друг път за моя живот.
Та... няма невъзможни неща
Каквото и да направиш, успех!
Последно промяна от castelo на 02 Авг 2007, 12:28, променено общо 1 път.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет