Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Aко знаете с какъв кеф отивам да видя какви са рецензиите.
Абсурдно е. Не съм доволна от оценката си.
Смешното е едно. По-високи оценки от мен имат имат 100 души. Но свободните места са 145 :)
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

И аз най-накрая да се включа. Имам 5.25 на писмения (5 над мен и 4 като мен). Доволна съм естествено. В УНСС на писмения имам 5.50 и пак не се оплаквам. Явно нивото е ниско тази година. Съжалявам за изказването, но просто това е истината. Миналата година нямаше такива статистики. И фактът, че няма да се запълнят бройките за момчета, е по-добрият вариант. Дали ви се учи с хора, които не могат да пишат на родния си език. Омръзна ми вече да чета "назнам", "немога", "очудя" и т.н. Радвам се за всички, които са се справили, знам че има и недооценени. Това е животът.
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

diana_gk,егаси самочувствието вадиш във всеки твой пост.. мисля, че правилно си се оринтирала към журналистиката :lol: .
това, че някои хора остават недооценени в СУ не значи, че са неграмотни.
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

сигурно ли е, че местата за момчетата няма да се изпълнят? откъде знаете? а гърли приемат общо 183 (редовно + задочно).
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Журналистика и ПиАр.
Впрочем разбирам я защо вади такова самочувствие.
И за журналистиката не знам какви са критериите, но съм убедена, че не е имало неграмотни на изпита по журналистика.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Да... те нямаше да бъдат допуснати ако бяха неграмотни :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Нали?
Грозното е, че са намлявали оценки, ако си писал по най-популярните теми. :( Явно...
Voltaire
Аватар
Haralampii
В началото бе словото

Мнение от Haralampii »

Какво да ви кажа... тъжно ми е, но аз бях до тук :( Така се получи, че кандидатствам в 2 университета : в единия оценките ми са космически, а в другия така ме праснаха по самочувствието, че дълго време няма да мога да се събера... В последно време летях в облаците, а само за 3 дни оценките от историята и журналистиката в СУ ме свалиха на земята по възможно най-болезнения начин. Поздравления за тези, които успяха да впечатлят проверяващите в СУ... При мене разминаването е твърде голямо - от 6 на 2 ! Просто така се получи... Доста е шокиращо и трудно за възприемане, но какво да се прави. Бях си стегнал багажа за устен в СУ... после се наложи да го разопаковам... Това е положението. Пожелавам успех на всички и дано пробият тези, които най-много заслужават !
CSKA FOREVER !
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

Haralampii написа:Какво да ви кажа... тъжно ми е, но аз бях до тук :( Така се получи, че кандидатствам в 2 университета : в единия оценките ми са космически, а в другия така ме праснаха по самочувствието, че дълго време няма да мога да се събера... В последно време летях в облаците, а само за 3 дни оценките от историята и журналистиката в СУ ме свалиха на земята по възможно най-болезнения начин. Поздравления за тези, които успяха да впечатлят проверяващите в СУ... При мене разминаването е твърде голямо - от 6 на 2 ! Просто така се получи... Доста е шокиращо и трудно за възприемане, но какво да се прави. Бях си стегнал багажа за устен в СУ... после се наложи да го разопаковам... Това е положението. Пожелавам успех на всички и дано пробият тези, които най-много заслужават !
Ами замислете се , че в комисията има само нищожества - същества, които през живота си не са и няма да постигнат нищо! Отявленият дегенерат Г.Лозанов какво е постигнал - сигурно и в собственото му село нямат представа кой е! Подобни отрепки не дадоха възможност на изключително талантливият и световно извесетен журналист (вероятно единственият, на когото никога не е отказвана среща, бивш директор на Свободна Европа и сега живеещ в Ню Йорк) Николай Калчев.
Днешната българска журналистика -
Изображение
Изображение
Изображение
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

rueva написа:за книгоиздаване силно се съмнявам да има повече от 3 души, които да са го писали на 1-во място :]
1ви!
:lol: :lol: :lol:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

Мила написа:
rueva написа:за книгоиздаване силно се съмнявам да има повече от 3 души, които да са го писали на 1-во място :]
1ви!
:lol: :lol: :lol:
да, теб те сметнах и предположих, че освен нас двете най-много още 1 човек ахаха
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аз си смятах бала - без устния в су е някъде около 25 и малко. Т.е. ако не друго на 3то класиране съм книгоиздаване със сигурност! :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
u-lq-lq
В началото бе словото

Мнение от u-lq-lq »

Eneya написа:Aко знаете с какъв кеф отивам да видя какви са рецензиите.
Абсурдно е. Не съм доволна от оценката си.
Смешното е едно. По-високи оценки от мен имат имат 100 души. Но свободните места са 145 :)
не са 145 свободните места!!! 150 :) а пред мене има 152-ма,ако не се лъжа...това е е*авка..не мислиш ли... :o :o :o
Аватар
u-lq-lq
В началото бе словото

Мнение от u-lq-lq »

Мила написа:аз си смятах бала - без устния в су е някъде около 25 и малко. Т.е. ако не друго на 3то класиране съм книгоиздаване със сигурност! :)

ти какви оценки имаш до тук ?? за СУ ?
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

Мила написа:аз си смятах бала - без устния в су е някъде около 25 и малко. Т.е. ако не друго на 3то класиране съм книгоиздаване със сигурност! :)
е как, бре, не може да е толкова много :shock: максималният дотук без устен изпит е 24 (диплома БЕЛ + есех2 + литература) :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”