Как да и го кажа

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Планиране на връзки - глупости.
И аз планирам Avril да остави вокала на sum41, да дойде да снима в България, да се срещнем на Витошка ии... сутринта ми духа на краката.
От 1 месец и ще и кажеш, че я обичаш? Предполагам си просто прекалено силно "паднал" по нея, но да я обичаш - едва ли я познаваш и на 50% от това, което е. А и друго - момичетата се плашат от тия думи. Тук вече говоря от личен, за съжаление горчив опит. Думите "обичам те" бяха последните, които и казах преди "сбогом".
Така че, гушкайте се там, ако пуска - нещо повече, но недей да правиш грешката да и "разкриваш сърцето си" или някакво подобно романтично клише.
medicate, medicate
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

квото и да решиш ние сме с теб. дали ше пеем или ше пием се заедно.само от октомври нататък да е :wink:
фиби-запореден път до болка прав :x
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

phoebe написа:Планиране на връзки - глупости.
И аз планирам Avril да остави вокала на sum41, да дойде да снима в България, да се срещнем на Витошка ии... сутринта ми духа на краката.
От 1 месец и ще и кажеш, че я обичаш? Предполагам си просто прекалено силно "паднал" по нея, но да я обичаш - едва ли я познаваш и на 50% от това, което е. А и друго - момичетата се плашат от тия думи. Тук вече говоря от личен, за съжаление горчив опит. Думите "обичам те" бяха последните, които и казах преди "сбогом".
Така че, гушкайте се там, ако пуска - нещо повече, но недей да правиш грешката да и "разкриваш сърцето си" или някакво подобно романтично клише.
100% съгласен с всичко написано :!:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

За съжаление е така :wink: Поне си е моето момиче,няма от какво да се оплача засега.
Чаша,ний пак сме сами!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

айде момчета. лягам пък вие до утре да сте разрешили казуса. И Desodesent не прекалявай с хм...нали :wink:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Отдавна спрях ликьора хахахаха,сега съм на диня. :wink:

Толкова объркан се чувствам,знам,че съветите са ви точни и реални.Но все пак не мога да се залъгвам нито с едното,нито с другото.

Фуебе изпозлвах думата планирам да подчертея,че тези неща невинаги зависят от нас.Просто се случи.Проблемът е,че не спрях по-рано.Както се пее в една песен на Сигнал:
http://textove.com/text.php?song=1099

Това е просто една лятна любов :P
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Да, хубави са такива авантюри, не отричам. Красиви, чисти, неопетнени. Щастливец си ти :)
А, ника се чете Фиби, а не другите вариации :)
medicate, medicate
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

phoebe написа:Да, хубави са такива авантюри, не отричам. Красиви, чисти, неопетнени. Щастливец си ти :)
А, ника се чете Фиби, а не другите вариации :)
Извинявай,автоматично го написах без да се замисля. :oops:
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Пич, според мен трябва да се насладиш на чувствата, които изпитваш (или може би изпитвате?) в момента.
Ако решиш да прекратиш всичко изведнъж, ще ти е кофти, защото няма да спираш да мислиш дали не си сбъркал.
По-добре продължавай, пък докъдето стигнеш.
Може да издържите, може и да не издържите, никой не знае.
Но поне ще сте опитали. :wink:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

uktc написа:
phoebe написа:Планиране на връзки - глупости.
100% съгласен с всичко написано :!:
200% съгласен с всичко написано!!!! Additional 100 за Аврил и духането :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

ходим от 1
искам да и го кажа
От 1 месец и ще и кажеш, че я обичаш
едва ли я познаваш и на 50% от това, което е
те тука вече нещо се обърк`ах. Как така
ходим от 1 месец
пък после
недей да правиш грешката да и "разкриваш сърцето си"
한류
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Аз пък съвсем се обърках. :wink: Така,че не се притеснявай за себе си :tongue2:
Чаша,ний пак сме сами!
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Хаха вчера много съм се бил разчувствал.Мисля,чух достатъчно мнения,нека темата бъде заключена. :?
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Как да й кажеш,че я обичаш,споделям мнението на фиби :lol: ,че не трябва да й казваш само след месец сериозно обвързване.Много е обвъзваща тая думичка,много се нагазва в дълбокото и после трудно се излиза оттам,още повече,че обстоятелствата са против теб,"очи които не се виждат се забравят" казват.Изживей си миговете,пък после каквото сабя покаже.

И в добавка,въобще не е малка,за сегашните стандарти разлика от 3-4 години е нищожна...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Re: Как да и го кажа

Мнение от castelo »

Desodeset написа:Имал съм много момичета, още от малък ме харесваха (не се хваля, не го приемайте така). Влюбвал съм се на няколко пъти, но в крайна сметка разбирах, че това е било само едно заблуждение. Досега ако щете вярвайте никога не съм обичал истински и НИКОГА не съм казвал на момиче обичам те. ... Нещата се развиваха така до съвсем скоро.И ето,че изведнъж я намерих. ... за първи път имам чувството,че обичам някого. ... аз още повече хлътнах, а не след дълго тя вече бе моето момиче. Всичко звучи прекрасно, нали? Ама реалност въобще не е толкова розова. Аз я намерих, но съдбата е избрала друг път за моя живот.
Човече, в ето такъв вид (махнах някои неща) първият ти пост в общи линии описва и мен. За съжаление не мога да ти помогна много, защото в моя случай обстоятелствата не ми и даваха кой знае какъв избор. Не съм чел темата с изключение на пърата страница. Не ми се иска да ти го казвам, но обикновено нещата се развиват по третия вариант, който FTF е написал в началото. С времето я преодоляваш, намираш со други. Но в твои и нейни ръце е да не позволите да стане така :wink: Аз по-скоро вярвам не в съдбата, а че ние сами си чертаем пътя. Разбира се появяват се обстоятелства, които не зависят от нас. Но обикновено справянето с тях е по силите на човека. Зависи от силата на чувствата ви, волята и т.н. Ако и кажеш, че я обичаш, нищо няма да загубиш, а ако не, после само можеш да се питаш "Ами ако бях го казал, дали нямаше да се развият по друг начин нещата?" Но ако ще го правиш, го направи преди да е станало късно, защото след определен момент, наистина може да няма смисъл. И имай предвид, че е нужно наистина да се обичате и двамата, едностранно просто не става, все пак това е игра за двама. И аз съм ходил с по-малко момиче и беше авантюра с по-голям батко. Но имам приятелка, която истински обичаше по-голямото си гадже. Ти би трябвало да знаеш как е с вас.

Та... няма невъзможни неща :wink: (е, в общи линии :))

Каквото и да направиш, успех!
Последно промяна от castelo на 02 Авг 2007, 12:28, променено общо 1 път.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”