English
Модератор: Boromir
-
pokahontas
- В началото бе словото
Споко, не е краят на света. Аз имам доста стабилна подготовка по английски, всички учители са ме хвалели досега, особено за съчиненията, ама не приемам навътре това 4.90. Даже се радвам, това е хубава оценка. И аз имам проблем с чуването, какво да се прави, като ушите ми са дефектни.
Не се впрягай, бъди спокойна.
И аз съм така, имам самочувствието, че съм добра по АЕ. Много пъти съм доказвала какво мога, не съм разочарована от себе се, защото това, че примерно не съм отговорила правилно на въпросите от типа "всички са верни ама кой е по-верен", не е критерии за моите знанияpokahontas написа:Споко, не е краят на света. Аз имам доста стабилна подготовка по английски, всички учители са ме хвалели досега, особено за съчиненията, ама не приемам навътре това 4.90. Даже се радвам, това е хубава оценка. И аз имам проблем с чуването, какво да се прави, като ушите ми са дефектни.Не се впрягай, бъди спокойна.
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Нека да кажем,че е около твоята оценка,но малко по висока.
И аз бях доволен след като излязох от изпитът,но явно субективизмът при есето ми е %$№ мамата.Пък може и да не съм го направил като хората.
И аз бях доволен след като излязох от изпитът,но явно субективизмът при есето ми е %$№ мамата.Пък може и да не съм го направил като хората.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Яд ме е,защото сега няма да ми стигнат някакви си малко стотни.
Яд ме е,защото знам,че се справих добре,но очакванията ми не се оправдаха.
И най-вече ме е яд,защото оценката не отговаря на знанията ми.
Яд ме е,защото знам,че се справих добре,но очакванията ми не се оправдаха.
И най-вече ме е яд,защото оценката не отговаря на знанията ми.
Pick your moment and make the right play...