Как да и го кажа
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не четох особенно подробно постовете до тук, но:
1) Щом казваш, че те харесвали момичетата (тук ще оставя подигравките в страна), в Студентски град/София няма да е по-различно. Щом пълните хм, жабоци, си намират приятелки и то не само такива (а в ст.град мацките са на абсолютно всякакъв вкус и ... цвят), какво остава за теб?
2) Да кажем, че и признаваш. И какво? Ще се ожените ли? Ще имате дълга връзка и ще отказваш всичко в София, само заради мечтата за някоя си там? Сигурен ли си, че в Сливен тя ще ти е 100% вярна? В края на краищата, ще скъсате, а ако си по-емоционален, ще ти е гадно с седмици, дори месеци. А нея бързо някой мургав батко от града на Кондьо ще я привлече.
Връзките на тая възраст, по 3-4 години ме карат да се смея на висок глас, наистина съществуват неща като ЕДИНСТВЕНАТА, но те стават по филмите - а ние не участваме в тях. Ако не сега, кога ще се наебеш на воля и ще можеш да опиташ от всякакъв вид неща? На 30? i dont think so, mister
Та, да дръпна чертата - прави каквото можеш с нея, докато не дойдеш в София, а след това просто останете приятели.
Груб съм, определено, но реалността не е плюшено мече.
my 0.02$
1) Щом казваш, че те харесвали момичетата (тук ще оставя подигравките в страна), в Студентски град/София няма да е по-различно. Щом пълните хм, жабоци, си намират приятелки и то не само такива (а в ст.град мацките са на абсолютно всякакъв вкус и ... цвят), какво остава за теб?
2) Да кажем, че и признаваш. И какво? Ще се ожените ли? Ще имате дълга връзка и ще отказваш всичко в София, само заради мечтата за някоя си там? Сигурен ли си, че в Сливен тя ще ти е 100% вярна? В края на краищата, ще скъсате, а ако си по-емоционален, ще ти е гадно с седмици, дори месеци. А нея бързо някой мургав батко от града на Кондьо ще я привлече.
Връзките на тая възраст, по 3-4 години ме карат да се смея на висок глас, наистина съществуват неща като ЕДИНСТВЕНАТА, но те стават по филмите - а ние не участваме в тях. Ако не сега, кога ще се наебеш на воля и ще можеш да опиташ от всякакъв вид неща? На 30? i dont think so, mister
Та, да дръпна чертата - прави каквото можеш с нея, докато не дойдеш в София, а след това просто останете приятели.
Груб съм, определено, но реалността не е плюшено мече.
my 0.02$
medicate, medicate
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Казвай го само, ако има поне вероятност да получиш като реакция повече от смутено мълчание или необмислена репликаКога за първи път сте казали обичам те на някой?Имате ли идеи какъв момент да подбера?В главата ми се въртят хиляди варианта,а и си падам романтик.Искам да е нещо специално.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Реакция физическа, или?tamerlan написа:Казвай го само, ако има поне вероятност да получиш като реакция повече от смутено мълчание или необмислена репликаКога за първи път сте казали обичам те на някой?Имате ли идеи какъв момент да подбера?В главата ми се въртят хиляди варианта,а и си падам романтик.Искам да е нещо специално.Щото иначе изглежда самоцелно и само внася конфуз в междуличностните отношения
Този съвет май няма много общо с описаната ситуация, но аз да си споделя опита
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Ми да, по-добре да те фраснат, отколкото да те погледнат ей тъй:L'Inspecteur написа:Реакция физическа, или?tamerlan написа:Казвай го само, ако има поне вероятност да получиш като реакция повече от смутено мълчание или необмислена репликаКога за първи път сте казали обичам те на някой?Имате ли идеи какъв момент да подбера?В главата ми се въртят хиляди варианта,а и си падам романтик.Искам да е нещо специално.Щото иначе изглежда самоцелно и само внася конфуз в междуличностните отношения
Този съвет май няма много общо с описаната ситуация, но аз да си споделя опита
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Ей хора това момиче не е вчерашно.Общуваме от 4 месеца,излизаме от 2 и ходим от 1.Доста време е.Много неща между нас са наясно.Не смятам,че ще я оплаша.
Цялата работа е в това,че не и беше мястото на тази връзка точно в този момент.Ама какво да се прави,пусто сърце,нито съм го планирал,нито съм го очаквал.
Чаша,ний пак сме сами!