Колко ви е балът за МО?
Модератор: Boromir
- snowy
- В началото бе словото
Колко ви е балът за МО?
Хайде, споделете, колко ви е балът за международните? Така по-лесно ще се ориентираме преди класирането. Моят е 28,19 и нямам представа дали ще е достатъчен 
Everything alters in the twinkling of an eye...
-
sladkata^f
- В началото бе словото
- la_cazadora
- Драскач
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Не, всъщност Мо ми е едва на трето желание
На първо ми е Японистика, после политам към Кореистика най-вероятно. И аз съм чувала достатъчно лоши отзиви за Мо, но в семейство на хора, които се занимават с финанси, искаха да уча именно това. Е, моето Априлско въстание започна още през февруари с апел за Японистика и сега достигна по Дефкон втора степен.
Все пак го писах на трето желание, става дума за Мо. 
- la_cazadora
- Драскач
Между другото вижте каква аномалия има при КСК за МО. Най-ниският бал за момичета е бил за КСК 2001/2002г. - 26,52.
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... l01-02.pdf
А според темата за Темите по история малко по-нагоре през 2001г. се е паднала именно "Укрепване и развитие на България през първата половина на 9 век."
Как ще коментирате този факт?
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... l01-02.pdf
А според темата за Темите по история малко по-нагоре през 2001г. се е паднала именно "Укрепване и развитие на България през първата половина на 9 век."
Как ще коментирате този факт?
Ако имаш шанс за МО в унсс не се колебай. Знам, че това вероятно ти звучи нелепо като твърдение, но МО е добро именно там. Не мисли, че имам интерес да те "привличам" към УНСС, в крайна сметка и аз избрах УНСС, а не СУ за тази специалност и да, нямах никакъв проблем с изпита по история на СУveronika_smile написа:Добре де, не мога да разбера защо толкова го оплювате това МО? И тези, които пишете против него, студенти по МО ли сте, или само от слухове са тия "сведения"? Питам защото, на 100 процента влизам МО и в УНСС, и накрая ще ме накарате да се колебая...
Не разбирам защо си мислите, че традициите в обучението на една толкова елитна и дори "връзкарска" специалност нямат значение. А Су за разлика от УНСС нямат традиции в обучението на МО, а на ПРАВО.
бтв за да не си помислиш, че съм някакъв нещастник, който просто плюе ти казвам, че в СУ ще бъда приет скандинавистика.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
pokahontas
- В началото бе словото
FeelingSad, какъв ти е балът за японистика и кореистика? И аз съм ги писала на първо място, бал - 26.7
Последно промяна от pokahontas на 01 Авг 2007, 20:20, променено общо 1 път.