В баскетбола отбелязвам тройки, вкарвам наказателните, взимам борбите под кошовете...
Във волейбола правя блокади, спайкове, в задно поле посрещам забиви, сервиси. Не съм случаен играч
4е ти си 4овека отбор бе:), еми аз съм разпределител , ве4е съм в история и география така 4е с малко късмет може и да играем заедно(и аз правя блокади:))
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
Хаха! И аз съм разпределител и мисля да се запиша на волейбола.
Та така би ми било интересно някой да обясни как стоят нещата със срещите, тренировките, колко пъти седмично или месечно или изобщо за какво става въпрос.
Де да знам може да изградим ново поколение супер класен отбор на Университета... знае ли човек...
А иначе аз съм във ФМИ, ще съм първа година и се чудя изобщо по колко човека се записват към някоя катедра по спорт като се има предвид колко студенти приема СУ и така.
Ако има колеги от факлутета запалени по волея да пишат и те!
ще се замисля и аз за баскета, ако успеят да ме откажат от футбола и катеренето и аз съм играл главно стрийтбол, не съм много добър ама съм дълъг и като скоча обърсвам ринга с пръсти - може да почна да забивам след известно количество тренировки а пък и съм кльощав и като подпра някого с рамо, остават синки
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
футбола лесна работа ше го опраим нии него , за баскета като гледам май ще се съберете; но илияне как ще го играем този волейбол само ние двамата бе !! я да се обаждат тия дето ще се мъ4ат да ги целят с една топка по ръцете.
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain