Журналистика!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ок!
Ще знам вече, за да не стане като с Пимболи. Това е "тя", нали?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хих
Чудесно. Аз мн. се изложих като написах за нея нещо в мъжки род, защото помислих, че никът й е мъжки
Но явно не го е приела навътре, защото нямаше коментари 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не се притеснявайте, Пимболи няма да ви се разсърди. Тя днес е в предпразнично пухкаво-приповдигнато настроение (под секрет да ви подшушна - утре има рожден ден
).
Графиньо Кръв, добре ми изглежда как си заформила нещата. Специално пък Малави...ма-лиииии
Темата между другото е супер!!! Супер! Аз ако кандидатствах сега - малееее, елате ми повече!
Успех на всички!
Накрая ще остане само един : ) ЖОРО
Графиньо Кръв, добре ми изглежда как си заформила нещата. Специално пък Малави...ма-лиииии
Темата между другото е супер!!! Супер! Аз ако кандидатствах сега - малееее, елате ми повече!
Успех на всички!
Накрая ще остане само един : ) ЖОРО
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси, Жорко-бърборко
!! Само да не се наложи после да ви се оплаквам "как ме отрязаха и в СУ"... 
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
изключително глупав постBlood Countess написа:fragile, ще те помоля, да не се заяждаш!!fragile написа:Книгоиздаването е за хора с усет. Не за идиоти. Моля ви се. Могат да се изкарат добри... пари ... с тази специалност, стига да не те мързи. А всички знаем, че някои много ги мързи. Нали така, скъпи напудрени колежки?Все пак трябва да спазваме някаква етика на общуването, иначе рискуваме да заприличаме на учещите в УНСС
![]()
Може и да учите много, но какво от това? Колко ще учиш зависи от самия теб (потенциал, възможности, желание), а не в каква специалност си се бутнал... Книгоиздаване може да се учи и във Велико Търново и при това се влиза с един наистина ЕЛЕМЕНТАРЕН тест по български, вместо да трошиш нерви и пари за 3 изпита в СУ. И е достатъчно да погледнеш с какъв бал се влиза, за да си направиш изводите... Иначе като цяло специалността е готина и много ме е яд, че съм я оставила чак на 10-о място![]()
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Изключително не ме интересува какво мислиш!! И между другото- прави го по-бързо, защото доста си закъснял с коментара! 
Но пък ти трябва да се научиш да приемаш всякакви мнения, както положителни, така и отрицателни. Все пак говориш с (бъдещи) твои колеги, макар и да са по-горна година.Blood Countess написа:Изключително не ме интересува какво мислиш!! И между другото- прави го по-бързо, защото доста си закъснял с коментара!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Блъд Каунтес, много яко си го оклепала със Саркози - много яко и затова имаш ниска оценка. Никога недей да се правиш на знаеща, недей да пишеш за неща, от които хабер си нямаш. Саркози досега НЕ е идвал в нашата родина. Това, че предостави самолета си, за да изведат медиците ни от Либия, не означава, че той самият е бил в него. Виж, съпругата му стъпи на българска земя заедно с петте сестри. И друго - темата "Топло" е изключително социално и политически насочена - не толкова глобалното затопляне, колкото всичко друго.
Мое мнение.
Мое мнение.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Май не съм се изразила правилно- писах за топлото посрещане на медиците, които са тук заради Саркози, и за неговата хладна пресметливост... Но вече е все едно. Фактът си е факт! Сбогувах се с Връзките и Журналистиката. Предложение за лого на ФЖМК: "Надежда всяка тука оставете!"...
И ще ви помоля да не правите анализи защо имам толкова ниска оценка. Това ще проверя сама като си видя рецензията на работата. Просто в момента ми е достатъчно криво, за да ми гъгнете и вие. Казвам това, вече знаейки, че няма да сте ми "бъдещи колеги"
...
И ще ви помоля да не правите анализи защо имам толкова ниска оценка. Това ще проверя сама като си видя рецензията на работата. Просто в момента ми е достатъчно криво, за да ми гъгнете и вие. Казвам това, вече знаейки, че няма да сте ми "бъдещи колеги"
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, аз няма да вляза, тъй че... Ще отида утре колкото да си пропилея деня и да видя на живо Гого Лозанов, че едва ли ще имам друг шанс.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: