Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Спокойно и аз не знам вече нито къде се намирам нито какво става!Всичко е мафия.. :lol: Шегата на страна,но тази КСК е такава побъркваща,че на есен половината ще сме някакви откачалки!Стискам палци за устния!Знаете ли нещо за комисиите..?Кои са изпитващите ,освен Гого Лозанов?
lqlq
В началото бе словото

Мнение от lqlq »

дайте да се мобилизираме , на 3ти никой да не отиде на устен ... ахаха да им видя физиономиите тогава. да не ги дават по господари на ефира , наградени с някой златен скунс :D
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Blood Countess написа:Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...
Ами значи аз ще наруша общия тон на жалване... :wink: На литературата имам 5.25 - сега на писмения - 4.75.... като видях и се отчаях отначало...но после забелязах, че пред мен има само 29 души и пак ми стана светло на душата... :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
lqlq
В началото бе словото

Мнение от lqlq »

TimShel_Girl сподели какво си писала на есето ?! :D и браво!
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Их,браво поне някой да е доволен!Аз м/у др си бях мн доволна от литературата-5.00,ама сега вече не знам..дано ми стигне бала за нещо! :D
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

ТОПЛО-то го разгледах в различни аспекти.. Първо за жегата в социалното пространство преди и след приемането ни в ЕС, за това, че на доста хора им стана ТОПЛО с тия досиета и скандали тип Вальо Топлото, Овчаров - Александров... писах и за пожарите, които са само част от пъзела непукизъм и на хората, и на Министерството на Емел Етем, съзал се още с големите наводнения през 2005... такива неща...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

TimShel_Girl написа:
Blood Countess написа:Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...
Ами значи аз ще наруша общия тон на жалване... :wink: На литературата имам 5.25 - сега на писмения - 4.75.... като видях и се отчаях отначало...но после забелязах, че пред мен има само 29 души и пак ми стана светло на душата... :wink:
значи ти си една от 8те с 4.75- моята оценка е същата и съм доволна от себе си! 29 души преди нас не са никак много :)
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Естествено...сега остава само да не вземем да се изложим на устния :wink:
Аватар
u-lq-lq
В началото бе словото

Мнение от u-lq-lq »

[quote="TimShel_Girl"]Естествено...сега остава само да не вземем да се изложим на устния :wink:[/quote]

съвсем явно ти завиждам :) особено след като видях какво си и писала;)) защото моето есе беше сходно с твоето,по това,което споделяш.поздравления,явно си по-добрата журналистка :(
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Никаква журналистка не съм аз, но се надявам да стана.. :wink:
Аватар
fiorre
В началото бе словото

Мнение от fiorre »

TimShel_Girl написа:Никаква журналистка не съм аз, но се надявам да стана.. :wink:
Пожелавам ти го!Но после като завършиш е голямата истина!Точно за този факултет съм чувала много не чак толкова добри отзиви!!!
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Никой не ни е обещавал, че ще е лесно, аз не се самозаблуждавам... Но в крайна сметка, така съм избрала.. :wink:
Аватар
dizdemona
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от dizdemona »

TimShel_Girl написа:Никой не ни е обещавал, че ще е лесно, аз не се самозаблуждавам... Но в крайна сметка, така съм избрала.. :wink:
Разбира се и аз не съм чувала от най-добрите отзиви, но в голяма степен нещата са такива,каквито си ги направиш :) така че и аз съм си го избрала, а на устния се надявам да не се изложим,аз в УНСС не ходих, но тук нещата са по-различни, май ще са и по-сериозни.. не знам. Просто се надявам да видя,че съм приета журналистика на първо класиране още :D
bijutera
В началото бе словото

Мнение от bijutera »

А някой има ли информация отнякъде какви са първите желания, т.е., журналистика, p.r., книгоиздаване, защото и това има значение, и то голямо
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

за книгоиздаване силно се съмнявам да има повече от 3 души, които да са го писали на 1-во място :]
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”