Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Май няма нито един доволен от оценката си във форума- не чух нищо над 4...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
И аз съм в подобно положение и се чудя дали въобще си заслужава да ходя!Точно тази оценка се удвоява и 6 да изкарам на устния пак няма да вляза!Blood Countess написа:Вие поне сте момчета. Ние какво да кажем?! Въпреки това 5.50 на БЕЛ-а, на журналистиката пред мен има 201 момичета, борещи се за 90 места общо в двете специалности!! А аз съм само за връзки или журналистика- книгоиздаването ми е чак на 10-о място! Вече май трябва да се примиря с мисълта, че ще ставам психоложка... Няма по-гаден ден от този! Дори и 7 да имам на устния, пак няма да успея да вляза!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Кога ще може да си видим работите? Ще трябва да ми се даде хубавичко обяснение за тази гавра!!
Последно промяна от fiorre на 01 Авг 2007, 18:31, променено общо 1 път.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Гавра не, ами направо ни скъсаха дупарите, ще ме прощавате за циничния език. В това ме превърна кандидатстването- в саркастичен циник-песимист! Sweet! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз се готвих само за изпита по БЕЛ. За журналистиката- след излизането на резултатите от литературата- четене на вестници предимно. Няма какво да се чудя на оценката си, но си ми беше мечта, която се изпари... ЖИВОТЪТ Е ГАДЕН!
Имах предвид,че проверяващите са си спестили главоболия за устния като са орязали много на писмения!desitkata написа:аз не си ги пестих,знаех че за този изпит трябва да изкарам повече,но както казваш ти-НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛА ПРЕЗ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ ПО КОЙТО И ДА Е БИЛО ИЗПИТ ТОЛКОВ АНИСКА ОЦЕНКА!!!!!!fiorre написа:Всеки от нас 100% е очаквал по-висока оценка,но просто са си спестили главоболията за устния!
[quote="fiorre"][quote="desitkata"][quote="fiorre"]Всеки от нас 100% е очаквал по-висока оценка,но просто са си спестили главоболията за устния![/quote]
аз не си ги пестих,знаех че за този изпит трябва да изкарам повече,но както казваш ти-НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛА ПРЕЗ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ ПО КОЙТО И ДА Е БИЛО ИЗПИТ ТОЛКОВ АНИСКА ОЦЕНКА!!!!!![/quote]
[b]Имах предвид,че проверяващите са си спестили главоболия за устния като са орязали много на писмения![/b][/quote]
аа ясно... е ок.. д са отрязали 50 човека.... защото нали н аустен отиват всички с над 3.50... аз лично в момента съм в шок...
аз не си ги пестих,знаех че за този изпит трябва да изкарам повече,но както казваш ти-НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛА ПРЕЗ ЦЯЛАТА КАМПАНИЯ ПО КОЙТО И ДА Е БИЛО ИЗПИТ ТОЛКОВ АНИСКА ОЦЕНКА!!!!!![/quote]
[b]Имах предвид,че проверяващите са си спестили главоболия за устния като са орязали много на писмения![/b][/quote]
аа ясно... е ок.. д са отрязали 50 човека.... защото нали н аустен отиват всички с над 3.50... аз лично в момента съм в шок...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Над 3.00 отиват!
-
borislava_
- В началото бе словото
аз просто съм speechless.цялата кандидатстудентска кампания ме изненадва.просто не знам как да коментирам - или високи оценки, които не съм очаквала; или пък ниски, които още по-малко съм очаквала... направо съм в шок от една седмица още.не знам каква е целта на тези оценки,смаяна съм и се чудя в момента .. само си представям как гадно ще ме погледнат на устния като ми видя оценките и как директно ще ми кажат:" бе ти кво правиш на тоя изпит бе?" ... чувствам се като абсолютен идиот. в су ли е проблем, в мен ли е ,не знам и вече почва да ме хваща апатията.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И на мен вече ми е все едно. И да роптая- няма нищо да променя. Отивам да гледам "Монк", че ако постоя още малко в този форум, ще вземе да ми дойде музата да отида да гръмна/ разпарчетя/ заколя/ обеся/ подпаля проверяващите!!