Дипломите от кои бълг. университети се признават по света?
Модератор: Boromir
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ми мога само да ти кажа, че ТУ е признат по света, колкото и да не ти се вярва.Това са ми го казвали хора, които се занимават с компютри и са ходили в чужбина и определено знаят какво говорят.Това, че вие сте си втълпили, че СУ е да бест просто сте в една гоооляяяма заблуда...ама ще го осъзнаете твърде късно ми се струва.Надали някой убеден че СУ е велик ще ме послуша ама може колебаещите се да направят и правилния избор. Кат фалите толкоз СУ я кажете вие каде в чужбина сте ходили и отде имате тези данни???Мога да ви кажа, че и в Германия гледат много добре на ТУ.И това ми го казва приятел, който в момента учи в Германия.Айде пишете си колко е велик СУ и си живуркайте......докат не осъзнаете истината:)red&white написа:В ТУ пише, че индустриалният мениджмънт се признава във Великобритания
xaxaxa uspex![]()
Да де, ама до преди няколко дни говореше колко несправедливо е да влизат МАТЕМАТИЦИ, a не ПРОГРАМИСТИ във ФМИ. С други думи- пукаше ти за ФМИ и искаше да влезеш точно тук. Пишеше някакви километрични постове за това твое недоволство.
И какво стана сега, че си промени мнението?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Еми аз написах защо си промених мнението...Иначе ДА.Исках във ФМИ, но сега се порових повече, посъветвах се с повече хора...и ПРОЗРЯХ.Както искаш го разбирай се тая.Ако искаш го приеми, че пиша така само защото няма да съм приет на първо класиране във ФМИ.Все пак дадох мнението си не с цел да убедя хората да не се записват в СУ.СУ е много хубав както казах за хуманитарните науки...за компютърните още не е дорасъл-ЛИЧНО МНЕНИЕ(ама изградено все пак на някаква информация).uktc написа:Да де, ама до преди няколко дни говореше колко несправедливо е да влизат МАТЕМАТИЦИ, a не ПРОГРАМИСТИ във ФМИ. С други думи- пукаше ти за ФМИ и искаше да влезеш точно тук. Пишеше някакви километрични постове за това твое недоволство.
Чакай де, става въпрос за програмиране.
Какво програмиране се учи в ТУ? Отговор- почти никакво.
Ясно е, че ако искаш да станеш ПРОЕКТАНТ на компютърни елементи или да програмираш микроконтролери, по-добре е ТУ. Но до там. СУ е по-добрият откъм изучаване на софтуер, не си криви душата и го проеми. Учебният план говори еднозначно.
Ясно е, че ако искаш да станеш ПРОЕКТАНТ на компютърни елементи или да програмираш микроконтролери, по-добре е ТУ. Но до там. СУ е по-добрият откъм изучаване на софтуер, не си криви душата и го проеми. Учебният план говори еднозначно.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Щом така мислиш...ма се отклонихме и от темата:)Дипломите от кои вузове са признати по света:)А за учебен план...ми хубаво.В СУ ИЗГЛЕЖДА е повече чисто програмиране(гледайки учебния план)...Ама лично аз видях доста предмети, които са меко казано глупави и неприложими:)Аз предпочитам да уча важни и сложни неща, за които е необходимо някой да ти разяснява някои неща.Да не говорим, че и в СУ има подобни предмети на изброените от теб по-горе...ама дали са на нивото на ТУ???Сам си отговори:)Щом смяташ, че СУ е най-доброто решение...жив и здрав:)А вече се обосновах за ТУ и за дипломите от ТУ.Все пак това беше целта на темата:)uktc написа:Чакай де, става въпрос за програмиране.
Щом така смяташ...не мога и не искам да променям мнението ти...ся като се замисля що пък съм седнал да хваля ТУ?Я си се записвайте в СУ, че да не стане някой гаф ако стане наплив за ТУ:D:D:Dred&white написа:petence nishto ne sym si vtylpilkamo li pyk za SU ... a kolko ot tezi kojto otivat ot TU v 4ujbina na gurbet se vryshtat tuak po nazade bqh pisal koj e naj prestijniq vuz v bylgariq v tova otnoshenie
samo 1 shte ti kaja TU SUCKS
uktc написа:petio, някой май го е яд, че не можа да изкара хубава оценка в СУ?
uktc, мнението ти е супер неадекватно и ако учиш в СУ и хвалиш неговата блестяща репутация и тази на студентите там, то ти с този пост доказваш точно обратното..с оценките от КСК2007 мога да бъда приета в много хубави специалности в СУ, но това не значи че нямам големи съмения отностно него и цялата образователна система на всички висши училища в България.
това е
it is a hard life so live it well!