Кой какво иска да учи, и защо?
Модератор: Boromir
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Ами честно да ви кажа на мен повечето специалности в СУ ми допадат.А и да не забравяме че Софийския си е класика.Тези,които по някаква причина го оплюват според мен са доста заблудени.'УНСС е по-добър'
-абсолютни глупости!!!Особено тази година едно 40-50 % ще бъдат малоумници в УНСС, с тези тестове(може ли да те питат от кой автор е 'Хаджи Димитър'-това е абсурдно!!!)
Аз май малко се отклоних от темата.
Та, аз искам да уча право(както и още 10000 души сигурно).Ама се чудя дали тази година баловете ще паднат?Доколкото видях миналата година се е влизало с 26.7,а пък аз имам 26.1(силно се надявам да вляза,това ми е мечтата от мъничка):)Та така!:) Вие как мислите?
Аз май малко се отклоних от темата.
Та, аз искам да уча право(както и още 10000 души сигурно).Ама се чудя дали тази година баловете ще паднат?Доколкото видях миналата година се е влизало с 26.7,а пък аз имам 26.1(силно се надявам да вляза,това ми е мечтата от мъничка):)Та така!:) Вие как мислите?
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.
Re: Кой какво иска да учи, и защо?
Ами защо не отидеш в Китай?Don_Horhe написа:Незнам дали има друга такава тема, аз лично не открих.
Та.. да започна първи. Искам да уча Китаистика. Тя е на първо желание, на второ е Психология, но пък напоследък си мисля ако и тази година пак не стане с Китаистиката, да зарежа всичко и догодина да пробвам отново. А Китаистика ми се учи защото ми е страшно интересен езикът, културата, историята и много им обичам кухнята
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Бай Петков-свинаря и неговите многобройни последователи, едва ли някога ще проумеят, че образованието само по себе си е потребност , а ВУЗ-овете дават само тапии- няма да те направят по-умнаhopeless написа:Ами честно да ви кажа на мен повечето специалности в СУ ми допадат.А и да не забравяме че Софийския си е класика.Тези,които по някаква причина го оплюват според мен са доста заблудени.'УНСС е по-добър'-абсолютни глупости!!!Особено тази година едно 40-50 % ще бъдат малоумници в УНСС, с тези тестове(може ли да те питат от кой автор е 'Хаджи Димитър'-това е абсурдно!!!)
Аз май малко се отклоних от темата.![]()
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
ами ще трябва да те разочаровам но разбрах че тая година балът доста ще се дигне заради високите оценки по история и даже можело да не падне под 28hopeless написа:Ами честно да ви кажа на мен повечето специалности в СУ ми допадат.А и да не забравяме че Софийския си е класика.Тези,които по някаква причина го оплюват според мен са доста заблудени.'УНСС е по-добър'-абсолютни глупости!!!Особено тази година едно 40-50 % ще бъдат малоумници в УНСС, с тези тестове(може ли да те питат от кой автор е 'Хаджи Димитър'-това е абсурдно!!!)
Аз май малко се отклоних от темата.![]()
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Re: Кой какво иска да учи, и защо?
Да се надяваме, че догодина и това ще станеAlexLevit написа:Ами защо не отидеш в Китай?Don_Horhe написа:Незнам дали има друга такава тема, аз лично не открих.
Та.. да започна първи. Искам да уча Китаистика. Тя е на първо желание, на второ е Психология, но пък напоследък си мисля ако и тази година пак не стане с Китаистиката, да зарежа всичко и догодина да пробвам отново. А Китаистика ми се учи защото ми е страшно интересен езикът, културата, историята и много им обичам кухнята
Последно промяна от Don Horhe на 02 Авг 2007, 10:18, променено общо 1 път.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

mur, верно ли толкова високи балове!!!Лелеле,ужасен ужасон!Но да ти кажа пък аз какво знам:)Говорих с няколко души от СУ(преподаватели и проверяващи)та аз разбрах че ще бъде точно обратното:баловете ще са по-ниски от предни години,тъй като не могат да си набавят студенти,а и има доста скъсани по литература,плюс това квотите са увличени бая,така че се надявам да влезем:)
И поздравления за бала-Супер е!:)Ти си вътре!
Общо взето каквото и да си говорим понеделник е денят на истината!
И поздравления за бала-Супер е!:)Ти си вътре!
Общо взето каквото и да си говорим понеделник е денят на истината!
If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.