География

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Leta
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Leta »

Някакви предвиждания за минималния бал за Туризъм? дали ще ми стигне едно 31.50? *Защоо, защоо* съм момиче... :?
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Leta написа:*Защоо, защоо* съм момиче... :?
И аз това се питам :wink:
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

ядосвам се ,че момчетата са с по-нисък бал :evil:
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

здравейте аз мисля да кандидаствам с география и испански другата година и сега започвам да си пиша темите дали ще мога да се спражя до другата година и с двата предмете :roll:
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Sugarkata написа:здравейте аз мисля да кандидаствам с география и испански другата година и сега започвам да си пиша темите дали ще мога да се спражя до другата година и с двата предмете :roll:

Ехаа!Аз започнах да уча средата на септември! :oops: Не съм писала теми.Учих ги наготово от един единствен учебник!А ти имаш предостатъчно време да се подготвиш! :wink:
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

Sugarkata написа:здравейте аз мисля да кандидаствам с география и испански другата година и сега започвам да си пиша темите дали ще мога да се спражя до другата година и с двата предмете :roll:
Aко и на двата отделяш достатъчно внимание за подготовка, ще се справиш без проблем.Още повече, щом си избрала испански.Знаеш, че напливът на кандидатстващи с него е много по малък от този на хората с английски,което значи чe шансовете ти се увеличават многократно(още не мога да си простя, че избрах да кандидатствам с английски, а не с испански).Освен това не е задължително да учиш 24/7,за да влезеш, както може би много хора са ти казали, както се казва по-важно е качеството, а не количеството :wink: .Най-лошото е напрежението и чакането на изпитите и после резултатите.
Съветвам те да отложиш ученето за есента-има време, а сега си се надивей хубаво това лято, за да можеш после да имаш хубави спомени, които да те радват през дългите месеци на подготовка.Ще стискам палци :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Dum spiro, spero
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

охх хайде да излизат тия резултати, че умирам. Я някой да предложи някаква дейност за губене на време. :munky2:
Dum spiro, spero
Аватар
goshevv
В началото бе словото

Мнение от goshevv »

Disasterpiece написа:Регионалното развитие и политика е за членове на ДПС. :lol: Така че - ако много го искаш, ще трябва да си подадеш документите за мДПС или директно за партията ДПС. :lol:
Мога да ти кажа, че аз влязох РРП мин. година и специалността е супер и няма нищо общо с това което си мислиш ти :wink:
Incapable of any emotions...
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

аз лично спя някак си така най-бързо ми минава времето :oops:
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

MissDi написа:аз лично спя някак си така най-бързо ми минава времето :oops:
и аз опитах това, но очевидно с тази кандидат-студентска кампания съм започнала да страдам от безсъние :lol: :lol:
Dum spiro, spero
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

mersi mnogo dano yspeq ne 4e sum si dala goqlm zor ama sega pone da si napi6a temite a ispanski izbrah poneje mn mi haresva:)i vse pak si mislq 4e nqma da se spravq :roll:
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

между другото мн яка тема ви се е паднала тази година :D аз я преподавах като урок тази година дано и на мен ми се падне догодина :wink:
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Sugarkata написа:между другото мн яка тема ви се е паднала тази година :D аз я преподавах като урок тази година дано и на мен ми се падне догодина :wink:

След ден-два ще разберем колко е била яка всъщност! :wink:
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Някой каза, че резултатите щели да излезнат утре. Дано да не е поредния слух :?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

Sugarkata написа:между другото мн яка тема ви се е паднала тази година :D аз я преподавах като урок тази година дано и на мен ми се падне догодина :wink:
Според мен е съвсем различно да я преподаваш и да я пишеш!Друго си е да си гледаш учебника и картата :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”