Френски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Ми че като съм подреждал и писал специалностите, въобще не съм видял че едно 95% от тях можело и само с френски да кандидатствам, а съм стоя в голяма заблуда че е история+френски. ако го бях видял преди 6-7 месеца, въобще нямаше с история да се захващам. така че френския ми беше като резервен вариант, който май ще се окаже спасителната сламка, след краха ми по история. Не че тва тряя ви вълнува, вие да сте ми живи и здрави :wink:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Наистина се надявам скоро да излязат!Първо се притеснявах за оценката!Сега след като четох този форум се тревожа дали изобщо ще имам 3!Наистина ли оценяват така на 13 грешка пишат 2.Това е невъзможно!Нали по точки оценяват?!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
Yanichka
В началото бе словото

Мнение от Yanichka »

Еми какво само шашкате хората тук.Трябва на диктовката на всяко изречение да имаш по една грешка,на превода да имаш 20 грешно преведени думи и на граматиката и есето да получиш на половината точки,за да имаш 2!!!На този изпит аз съм склонна да си мисля,че ако всички кандидати имат някаква представа как се пише и чете на френски ще има много малко 2ки!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

а, ти на тея няма да им вярваш :lol:
Аватар
`SerPenTiNe`
В началото бе словото

Мнение от `SerPenTiNe` »

А дано да излязат утре, защото вече нямам търпение. Между другото са излезли разни нови статистики за другите изпити така че май чакането е към края...надявам се :)
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

естествено че е към края си. ей го е 6ти :lol:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

за Карлуково незнам, но за психодиспансера в Раднево мога да те уредя. Имам познати там(от администрацията естествено) :lol:
slancho
В началото бе словото

Мнение от slancho »

Аз още се надявам до 7 и 30 днес да ги качат.Искам да спя спокойно,но май са ми доста смели мечтите.
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

отдавна за затворили лафката вече :lol: няма поече банички за днес
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Des candidats bonsoir, je suis votre plus mauvais cauchemar :twisted:
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

C`est vrai. Tu es l`inspecteur, enfin :lol:
BeeCool
В началото бе словото

Мнение от BeeCool »

абе не ви ли писна тоя francais!??!? ....en BulgarE S.V.P. :D ... айде и аз вече съм без търпение...бтв някой има ли с първо желание фр.фил.? :P
Never Quit The Game
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

ми аз към френския имам афинитет и без да трябва да го уча за изпити и въобще цялото омърсяване на езика покрай тва зубрене :lol:
Аватар
Elodie
В началото бе словото

Мнение от Elodie »

BeeCool на мен френската филология ми е 4 желание , но честно казано искам точно това да уча и вече съжалявам че не го написах на първо място :?
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Elodie написа:BeeCool на мен френската филология ми е 4 желание , но честно казано искам точно това да уча и вече съжалявам че не го написах на първо място :?
Моля ви хора, недейте. Преподавателя по френски който ми беше миналата година такива неща ми е разправял за ФФ, че чак ги съжалявам колегите там...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”