География
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Sugarkata написа:здравейте аз мисля да кандидаствам с география и испански другата година и сега започвам да си пиша темите дали ще мога да се спражя до другата година и с двата предмете
Ехаа!Аз започнах да уча средата на септември!
- macrobiotic
- В началото бе словото
Aко и на двата отделяш достатъчно внимание за подготовка, ще се справиш без проблем.Още повече, щом си избрала испански.Знаеш, че напливът на кандидатстващи с него е много по малък от този на хората с английски,което значи чe шансовете ти се увеличават многократно(още не мога да си простя, че избрах да кандидатствам с английски, а не с испански).Освен това не е задължително да учиш 24/7,за да влезеш, както може би много хора са ти казали, както се казва по-важно е качеството, а не количествотоSugarkata написа:здравейте аз мисля да кандидаствам с география и испански другата година и сега започвам да си пиша темите дали ще мога да се спражя до другата година и с двата предмете
Съветвам те да отложиш ученето за есента-има време, а сега си се надивей хубаво това лято, за да можеш после да имаш хубави спомени, които да те радват през дългите месеци на подготовка.Ще стискам палци
Dum spiro, spero
- macrobiotic
- В началото бе словото
- goshevv
- В началото бе словото
Мога да ти кажа, че аз влязох РРП мин. година и специалността е супер и няма нищо общо с това което си мислиш тиDisasterpiece написа:Регионалното развитие и политика е за членове на ДПС.Така че - ако много го искаш, ще трябва да си подадеш документите за мДПС или директно за партията ДПС.
Incapable of any emotions...
- macrobiotic
- В началото бе словото
Според мен е съвсем различно да я преподаваш и да я пишеш!Друго си е да си гледаш учебника и картатаSugarkata написа:между другото мн яка тема ви се е паднала тази годинааз я преподавах като урок тази година дано и на мен ми се падне догодина
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!