Колко ви е балът за МО?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
snowy
В началото бе словото

Колко ви е балът за МО?

Мнение от snowy »

Хайде, споделете, колко ви е балът за международните? Така по-лесно ще се ориентираме преди класирането. Моят е 28,19 и нямам представа дали ще е достатъчен :roll:
Everything alters in the twinkling of an eye...
Аватар
nevena
В началото бе словото

Мнение от nevena »

моят е 27.80 ,а на една приятелка е 28.87...тя влиза ,но аз :roll:
sladkata^f
В началото бе словото

Мнение от sladkata^f »

моя е 27,60 обаче и аз си мисля,че е много съмнително да стане при толкова високи оценки по история, обаче пък всички дотука сме с по-високи балове от минималния за МО миналата година :) кой знае, надеждата умира последна
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

За МО има 45 места момичета. Хайде да направим класация:
1. Приятелката на nevena - 28.87
2. veronika_smile - 28,19
3. nevena - 27.80
4. sladkata^f - 27,60

Допълнете ... :wink:
Изображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

27.69
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

всички вие искате да учите МО :shock: , МО в СУ :roll: :roll: На няколко места във форум говорих вече за тази специалност в този университет... дано да не се разочаровате много :roll: :? Иначе с тея балове сте вътре, ноу проблем, релаксссс, ама после му е майката, като се сблъскате с реалността...
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Не, всъщност Мо ми е едва на трето желание ;) На първо ми е Японистика, после политам към Кореистика най-вероятно. И аз съм чувала достатъчно лоши отзиви за Мо, но в семейство на хора, които се занимават с финанси, искаха да уча именно това. Е, моето Априлско въстание започна още през февруари с апел за Японистика и сега достигна по Дефкон втора степен. ;) Все пак го писах на трето желание, става дума за Мо. :)
Аватар
snowy
В началото бе словото

Мнение от snowy »

Добре де, не мога да разбера защо толкова го оплювате това МО? И тези, които пишете против него, студенти по МО ли сте, или само от слухове са тия "сведения"? Питам защото, на 100 процента влизам МО и в УНСС, и накрая ще ме накарате да се колебая...
Everything alters in the twinkling of an eye...
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Между другото вижте каква аномалия има при КСК за МО. Най-ниският бал за момичета е бил за КСК 2001/2002г. - 26,52.
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... l01-02.pdf
А според темата за Темите по история малко по-нагоре през 2001г. се е паднала именно "Укрепване и развитие на България през първата половина на 9 век." :wink:
Как ще коментирате този факт? :P
Изображение
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

veronika_smile написа:Добре де, не мога да разбера защо толкова го оплювате това МО? И тези, които пишете против него, студенти по МО ли сте, или само от слухове са тия "сведения"? Питам защото, на 100 процента влизам МО и в УНСС, и накрая ще ме накарате да се колебая...
Ако имаш шанс за МО в унсс не се колебай. Знам, че това вероятно ти звучи нелепо като твърдение, но МО е добро именно там. Не мисли, че имам интерес да те "привличам" към УНСС, в крайна сметка и аз избрах УНСС, а не СУ за тази специалност и да, нямах никакъв проблем с изпита по история на СУ :wink:
Не разбирам защо си мислите, че традициите в обучението на една толкова елитна и дори "връзкарска" специалност нямат значение. А Су за разлика от УНСС нямат традиции в обучението на МО, а на ПРАВО.
бтв за да не си помислиш, че съм някакъв нещастник, който просто плюе ти казвам, че в СУ ще бъда приет скандинавистика.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Докторе, от колко ника пишеш???
Това УНСС си го таковайте в таковата!
Който иска МО в УНСС да приготви една сума и ще го уредя догодина вътре! Ама каквито влизат, такива и излизат :wink:
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

пиша от собствения си ник, а това за сумата не разбирам какво общо има с нивото на обучение.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

д-р_Хауз написа:пиша от собствения си ник, а това за сумата не разбирам какво общо има с нивото на обучение.
С каквито се събереш, такъв ще станеш.
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Не разводнявай темата бре, гиди лешперино :lol:
pokahontas
В началото бе словото

Мнение от pokahontas »

FeelingSad, какъв ти е балът за японистика и кореистика? И аз съм ги писала на първо място, бал - 26.7
Последно промяна от pokahontas на 01 Авг 2007, 20:20, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”