Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз си мисля, че политически новини може да има, но специално за ДС да ни питат е глупаво, защото когато тия неща са се развивали, ние сме били в невръстна детска възраст...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

За това говорех. Ние тепърва ще нагазваме в тези води, няма как да знаем из основи всичко, което е ставало в държавата по време на режима на комунизъмЪ и пр.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

Blood Countess съжалявам, че ще те разочаровам обаче и на устния в СУ ще питат за политика, явно "трябва" да сме запознати :? и аз не съм много фен на политиката,но щом това искат...
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ще ме питат, ако нямам 2 на писмения... Много песимистично съм настроена откакто в УНСС ми писаха ОНАЗИ гадна оценка. Вече започвам да се питам дали журналистиката и връзките са за мен... Май ще се наложи да се задоволя с психология. :cry:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

не е отчайвай, все пак по-добре после след резултатите да се жалваш, при това знам, че на есето не пишат много двойки, ама въпроса е май дали ще ти стигне това, което изкараш. Повярвай ми няма да е 2 ;) познах на братовчедка ми точно оценката по история значи и сега няма да сгреша... само да бях толкова сигурна и за себе си :roll:

Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

peppsy_lina написа:не е отчайвай, все пак по-добре после след резултатите да се жалваш, при това знам, че на есето не пишат много двойки, ама въпроса е май дали ще ти стигне това, което изкараш. Повярвай ми няма да е 2 ;) познах на братовчедка ми точно оценката по история значи и сега няма да сгреша... само да бях толкова сигурна и за себе си :roll:
Ау! Ако си права и имам хубава оценка- ще те позлатя :lol: !

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Споко бе, на журналистиката рядко се пишат двойки!
А на устния - почти изобщо!

Тъй че ще се видим с някои от вас явно!

А тая графиня с бомбастичната оценка по литература кфо е седнала да бае за двойки не ми е ясно... Утре ше тропнеш тука още една 6-ца и глей кфо става :)

Ама си е тръпка де :)
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

хехехех :oops: ами пожелавам ти я ;) и дано сме колежки наесен

Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Vintersorg написа:Споко бе, на журналистиката рядко се пишат двойки!
А на устния - почти изобщо!

Тъй че ще се видим с някои от вас явно!

А тая графиня с бомбастичната оценка по литература кфо е седнала да бае за двойки не ми е ясно... Утре ше тропнеш тука още една 6-ца и глей кфо става :)

Ама си е тръпка де :)
Как няма да се тръшкам, явно не си разбрал за оценката ми в УНСС-3.70 :cry: Явно не ме бива с есетата... То ще се разбере още тази вечер как съм се изложила!

Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Хъм, не знам, в УНСС въпросите бяха лесни и имам шест. Как ще е тук, нямам грам идея. Аз си преговорих малко, но... то е като капка в морето. :)
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

Абе на тебе ако УНСС ти е критерий... мен на устния почти нищо съществено не ме питаха и имам 6 може просто да не ти е допаднало есето на някой, освен това няма смисал да се тормозиш, това няма да те спаси от оценката...вече всичко е решено въпроса е кога ще го разберем :wink:

Изображение
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Не съм казвала, че УНСС е критерии. Но е единственото място, където съм се явявала на устен изпит по журналистика и го дадох като пример. Това е.
Ако знаеш какви ще са въпросите в СУ и дали ще са трудни,. моля, сподели с нас ;)
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
peppsy_lina
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от peppsy_lina »

Сори, този отговор беше за Blood Countess да я успокоя малко, иначе на курса през ули казаха че са 3 въпроса + странични каквито си поискат
3те са 1-Външна политика 1- Вътрешна и 1 Култура и медии. Въпросите са еднакви за всички и са написани на листчета може да искаш даже да ти го дадат :lol: и отговаряш по реда по които искаш.
Това е официалното иначе могат да те питат абсолютно всичко :)

Изображение
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

оценките са вече факт..
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

излязоха,да.. с тези оценки просто не мисля, че ще ме приемат каквото и да е във ФЖМК.. нямам думи, потресена съм наистина. доколкото виждам процента тройки и двойки са около 40% поне при момичетата.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”