Стопанския в СУ или УНСС
Модератор: Boromir
Цезарчо, да ти имам разсъжденията
Нужни са 7 професионални направления, за да бъде обявен един институт за университет. УНСС имам повече от седем. Право в УНСС се преподава от създаването на ВУЗА в две катедри с цел подпомагане на икономическите специалности, както и Дипломатическия факултет на Свободния университет за политически и стопански науки-София(насточщия УНСС). Така че не ми говори, че УНСС нямат традиции в правото. А ако си мислиш, че журналистиката там е зле, как би обяснил факта, че толкова хора се явяват на изпитите им по журналистика, немалка част предпочитат УНСС пред ФЖМК, защото СУ е паднал в очите на много от кандидат-студентите.
изправена си пред невъзможен избор, поне според мен. Право в УНСС не е със същата тежест като това в СУ, от друга страна МО в СУ освен че няма тежест в дипломатически среди и не струва . Зле се преподава в Су тази специалност. От друга страна можеш да запишеш МО и после да се прехвърлиш в ПРАВО в СУ- това вече си струва 
-
Cezare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ок, доктор Хауз, приемам всичките ти аргументи. първо каза някои неща, които не съм казал, второ са аргументирани.
но че УНСС не е университет в класическия смисъл на това понятие, не е.
но че УНСС не е университет в класическия смисъл на това понятие, не е.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!