Естествено, че ще питам самия университет дали може, но все пак ако някой има идея, плийз, ще съм ви благодарна
Имам питане относно дипломите...
Модератор: Boromir
Имам питане относно дипломите...
Значи не ми е ясно едно нещо... Тъй като аз другата есен заминавам да уча в Англия и отидох сега на изпита по английски в СУ с две думи, за да имам какво да правя тази година, докато съм още в България. Така...знам, че когато се записваш в СУ си даваш дипломата и те ти я съхраняват до края на следването и тъй като пращането на документите в Англия става от Септимври до Януари, бла бла, няма да изпадам в подробности, но просто тази диплома ще ми трябва за няколко дена. Та въпроса ми е дали СУ ще ми даде дипломата ми, за да си оправя документи и т.н. или не...
Естествено, че ще питам самия университет дали може, но все пак ако някой има идея, плийз, ще съм ви благодарна
И късмет на всички кандидат-студенти!
Мойта мисъл беше същата, защото все по някое време ще му потрябва на човек тая диплома за нещо. Доста хора се прехвърлят в други университети и ми се стори невъзможно да не я дават. Обаче пък кой знае...Page_B написа:Е ако например ти трябва, за да кандидатстваш за работа? Не е възможно да не ти я дават!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: