Имам питане относно дипломите...

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
tilllate
В началото бе словото

Имам питане относно дипломите...

Мнение от tilllate »

Значи не ми е ясно едно нещо... Тъй като аз другата есен заминавам да уча в Англия и отидох сега на изпита по английски в СУ с две думи, за да имам какво да правя тази година, докато съм още в България. Така...знам, че когато се записваш в СУ си даваш дипломата и те ти я съхраняват до края на следването и тъй като пращането на документите в Англия става от Септимври до Януари, бла бла, няма да изпадам в подробности, но просто тази диплома ще ми трябва за няколко дена. Та въпроса ми е дали СУ ще ми даде дипломата ми, за да си оправя документи и т.н. или не...

Естествено, че ще питам самия университет дали може, но все пак ако някой има идея, плийз, ще съм ви благодарна :) И късмет на всички кандидат-студенти!
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Според мен няма как да не ти я дадат. Тя си е лично твоя!
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Аз мисля, че не можеш да си я вземеш, освен ако не прекъснеш следването.
medicate, medicate
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Е ако например ти трябва, за да кандидатстваш за работа? Не е възможно да не ти я дават!
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Можеш да си я вземеш. Отиваш в съответния отдел, подаваш молба за изтегляне на дипломата за определен срок, те ти я дават, подписваш си декларация, ползваш си я и после им я връщаш
tilllate
В началото бе словото

Мнение от tilllate »

Page_B написа:Е ако например ти трябва, за да кандидатстваш за работа? Не е възможно да не ти я дават!
Мойта мисъл беше същата, защото все по някое време ще му потрябва на човек тая диплома за нещо. Доста хора се прехвърлят в други университети и ми се стори невъзможно да не я дават. Обаче пък кой знае...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Дипломата винаги може да ти бъде предоставена, когато имаш нужда от нея. Мисля, че към отдел "Студенти" трябва да се обърне човек, за да си я поиска.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”