Причина за смъртта.

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

Ok мир да има. Нека да е на твоята тоз път
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

radja написа:Така. За това искам помощ.

Димитър Воев(1965-1992)
. доколкото на мен ми е разказвано- тумор в мозъка. четох интервютата с В. Гюров, майка му и баба му, но там няма информация какво/как/защо. ще съм благодарен ако някой може да даде инфо(=
Мда, тумор в мозъка е. Умира, без да дочака дъщеричката му да се роди - изоставя бременната си съпруга. Голяма трагедия - знаел е, че ще умре и това е давало отражение както в последните песни на Нова генерация, така и в поведението му на сцената и изобщо. Обаче си остава култов!
Някъде имах снимка на дъщеря му, одрала му е кожата...
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Е това пък велики музиканти да умрат задавени в собствената си повърня... Мислих и не можах да намеря дума да го определя...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

FTF, тва че не можеш да различиш причина от следствие е изключително тъпо и дразнещо...

не казвам, че музиката не влияе на тези, които я слушат, но причината за агресията не е самата музика, а същата поради която всъщност тя се слуша...

а това, че е модерно... да, сигурно е модерно да се правиш на метъл, но за някои тва е съвсем различно, а за други този интерес отминава, като ми мине пуберитета...

пък и рядко някой от метълчетата наистина стигат до крайности...

да се самоубиеш обаче не може да бъде мода, това наистина е свързано с подсъзнанието, с желанието за саморазрушение... знам ли...
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Бон Скот от AC/DC също умира задушен от собствената си повърня..
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз доколкото знам обстоятелствата около смъртта му не са съвсем изяснени, но официалната диагноза е алкохолно натравяне.
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Да, знам, че това е официалната версия за смъртта му.
Но повечето доказателства сочат, че се е задушил от повърнато..
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

castelo написа:Е това пък велики музиканти да умрат задавени в собствената си повърня... Мислих и не можах да намеря дума да го определя...
Алкохолни натравяния, дрога, разни такива, са довели до това състояние при повечето от тях и под въздействие на алкохол или дрога, както и под упойка, естественият фарингален рефлекс не действа и повърнатото попада в трахеята, особено ако човекът е паднал или легнал. :( Така причината за смъртта конкретно е задушаване, ама на практика е алкохол и/или дрога.

На мен тая тема ми е твърде тъжна, за да поствам в нея :(

Айде да не съм офф. Лейн Стейли. (August 22, 1967 - ca. April 5 или 8, 2002) от Alice in Chains.

Хероинът. Към края на живота му вътрешните му органи са били увредени. Черният му дроб и стомахът му са били съсипани, не е можел да се храни, повръщал е, и не е можел да контролира дебелото си черво...гадно, но факт, каквото не е повръщал, е свършвало по панталоните му. Изпитвал е ужасно силна физическа болка от тези увреждания. В последните няколко седмици от живота си е бил сам. С най-близки приятели не се е бил чувал от месеци. Когато е взел смъртоносната доза мешано кокаин и хероин, е бил сам. Две седмици трупът му е лежал в апартамента му. Една жена се усъмнила, че не й се обажда, и звъннала на 911 да каже, че нещо не е наред, от седмици не го е чувала и т.н. да ходят да проверят. Полицията го е открила на 20ти април, като е отишла на мястото заедно с майка му и втория му баща. Не ми се мисли какво са видели. Лекарите след аутопсията преценили, че е починал на същата дата 5ти април, като Кърт Кобейн преди това.

Просто не мога да повярвам как приятелите му са го оставили така в това състояние толкова дълго време сам. Очевидно са се точели седмици и месеци без да общува с тях.

What the hell am I?
Thousand eyes, a fly
Lucky then I'd be
In one day deceased
...

You, you are so special
You have the talent to make me feel like dirt

-------------------------------------------
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Причина за смъртта.

Мнение от pora_e_priqtel »

Чувал съм, че Майкъл Хътчинс, бившият вокалист на INXS е умрял, след като се е надрусал, стегнал си е вените, за да ограничи притока на кръв към (предполагам) главата и оная му работа, и се отдал на страстна мастурбация. Разправят, че с пристегнати вени оргазмът бил много по-силен. Е пичът малко е попрекалил с пристягането и вълненията и сърцето му не е издържало.

Макар че в гугъл не намерих информация, която да потвърждава тази теория. Може да съм се объркал и това да се отнася за друг човек :?
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”