Разговор между мазохистка и съдистsummer написа:Имам идея. Спри да се излагаш публично и ми пиши в ЛС какво мислиш за моята особа.
Мазохистка : Бий ме, Бий ме!
Садист: Няма, няма!
Модератор: Boromir
Разговор между мазохистка и съдистsummer написа:Имам идея. Спри да се излагаш публично и ми пиши в ЛС какво мислиш за моята особа.
Още колко пъти ще го променяш тоя цитат? Да знам, де..AlexLevit написа:Разговор между мазохистка и съдистsummer написа:Имам идея. Спри да се излагаш публично и ми пиши в ЛС какво мислиш за моята особа.
Садист: Няма, няма!
Написал съм какво ще последва после. Като съсобственик в редица вестникарски издания на българите извън България ще дам гласност и се надявам всичко това да бъде променено. Биолчев няма да моляsummer написа:Добре-съществува, добре-(МОЖЕ БИ) ще събереш доказателства. И после? И защо си изкарваш яростта с/у това в/у всичко живо, само не и върху виновните според теб?
този въпрос съм дискутирал в няколко теми - прекъснах преди пет или шест години, участието ми в КСК е за възстановяване на правата.summer написа:Още колко пъти ще го променяш тоя цитат? Да знам, де..AlexLevit написа:Разговор между мазохистка и съдистsummer написа:Имам идея. Спри да се излагаш публично и ми пиши в ЛС какво мислиш за моята особа.
Садист: Няма, няма!Така или иначе каквото пишеш достатъчно образно те охарактерезира. Само ми е странно, че някой, който е токлова далеч от КСК пише тук. Примерно някой, който е зациклил на тоя период от живота си........ Мн поздрави, всичко най-хубаво и успех с разследването
![]()
![]()
Първо, мъж съм, но явно толкова си ми и чел мненията, че да видиш това. Второ, научи се, че "който" се използва за единствено число, а "които"- за множествено, преди да се правиш на голям интелектуалец. Трето, според мен 5.25 и 5.33 са добри оценки, а аз и мой приятел ги изкарахме не само сами, ами и на всичкото отгоре като четяхме теми, които не бяха на СУ. Така че ми спести празнословията си и конспиративно-воленистичните си разсъждения (ако ми кажеш, че не си воленист ще бъда изключително изненадан, признавам си).AlexLevit написа:Май се пообърка! Не , не се сещам, че без частни уроци може да изкараш хубава оценка - впрочем това е и становището на СУ ( намери и прочети становището на декана на историческия). Не разбирам и за какво поражение говориш, а също и за какви евреи? Май си попрекалила с етиловия спиртнямазначение написа:
Това, че изпитите са създадени, за да захранват частните уроци не значи, че без частни уроци не можеш да влезеш или да изкараш хубава оценка, нали се сещаш? А още по-якото е, че някой проверяващ може да ти го начука ей така, между другото, и тогава няма частни уроци, няма гявол- един приятел ходи преди години на твоите мистични частни уроци, написа си темата нула към нула на изпита и накрая знаеш ли колко имаше? 4 и малко. В рецензията какво му е пишело? Нищо. Никакво обяснение, просто ей така- духай. Да имаш обяснение за това? Ти какво, мислиш си, че всичките стотици хора, изкарали добри оценки, са били при твоите мистици? Айде стига дечковщини. Част от живота е да приемеш поражението. Да обвиняваш евреите не е нищо подобно... поне насочи гнева си към проверяващите
И как ще ги осъдиш, като снимките без заповед нямат сила в съда? Както казах, тези хора не са идиоти; имат си цял Юридически факултет, в който има действащи съдии и прочее. Тези хора са се бетонирали по такъв начин, че какво и да направиш, не можеш да ги осъдиш...Cezare написа:на хората, които наистина има само един подпис, казвам най-отговорно: щракайте моментално с апаратчето въпросното място, преди ония от комисията да са се усетили(щото не е позволено попринцип), и ги съдете. това е грубо нарушение на целия регламент, и ще им е трудно да се измъкнат дори с тъй наречената "академична автономия"...
Хм, според мен по език щеше да е добре да има и Speaking ,за да видят дали можем да го говорим както трябва ... обаче за съжаление в СУ май е неприложимо, дава доста възможности за субективно оценяванед-р_Хауз написа:според мен в СУ единствено изпитите по език и за журналистика са оправдани в този формат, всичко останало е....
Неслучайно тук кандидатсвах само с език и вероятно ще бъда приет в специалността с традиционно най-висок бал.
Оценките в УНСС не са адекватни, защото се определят според това какъв резултат имат другите, не колко верни отговора си дал ти. Аз например с 30/40 верни по история там имам 5.86. Принципно, оценката ми трябва да е 5.00. Тоест, не въпросите са виновни- трябва да се отбележи, че има някои доста хитри и подли такива- а начинът на оценяване.Мила написа:На УНСС оценките не са адекватни, защото въпросите в тестовете могат да бъдат подбрани по различни начини. Да, темата също е неадекватна, но изпит по литература чрез тест?!