English
Модератор: Boromir
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Доколкото знам аз миналата година кандидатите са били 3000-3500, а таз година бяха едва 2700. Как ще са повече?Vaskes написа:Да взема и аз да се изнервя ли, що ли? Миналата година бях абсолютно спокоен и не ме приеха, сега пак съм спокоен... Ако взема да се изнервя, току виж ме приелиАма не става бе, вие как успявате?
Btw, проверяващите надминаха себе си в закъснението. Днес е деветият работен ден, а миналата година резултатите излязоха на десетия. Това е с 10% по-малко, но сега положилите изпита са с 700-800 повече, което са 25%, т.е. резултатите трябваше да излязат още четвъртък, ако се спазваше миналогодишното закъснение. Хаха, всяка година става все по-зле![]()
Така е, така е, трудно е да се сложи шаблон върху answer sheet-a и да се проверят верните отговори. Не е като да провериш 20 листа тема по литература или история, то това става за пет минути, затова резултатите от тези излизат два пъти по-бързо...
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Не беше взела хапчетата,а?Katalina написа:Тия нерви ме побъркват
От началото на годината ходя по курсове, редя се по опашки във ВУЗ-овете, попълвам документи, разправям се с нервни чиновници, ходя по изпити, купувам документи, уча, междувпрочем нашите ме мъкнат по почивки, отклонявам предложения за брак/бебета/съвместно съжителство, правя се на психотерапевт и ме използват за носна кърпичка, когато гаджето ги зареже/обиди/не знам-си-какво-си иииии май днеска вече ще си тегля ножа, ако не излязат 0.о
Не бях осъзнала колко съм изнервена до деня преди изпита по Математика ІІ, когато буквално се тресях от нерви и съм карала на магия... накрая на прибиране в една мила, сладка дупчица свалих предната броня на колата, наложи се да дам на един приятел да кара, защото щях да ни изпотрепам някъде по пътищата
Чак като излязох от изпита усетих как се отпускам, защото вече бях направила всичко, което можах
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
ох, милички..не ви завиждам.. миналата година и аз кандидатствах с английски в СУ-то и на нас много ни ги бавеха, но на мен не ми направи твакова впечатление, защото не ми пукаше много-много.не се изнервяйте, ами излезте да пиете една бира. и между другото, по история и литература всяка година чакаме супер много, така че за всички е гадно..
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Моя грешка. Имах предвид, че тази година са по-малко. 3200-3300 бяхме миналата година, тази сме 2500.Kuln написа:Доколкото знам аз миналата година кандидатите са били 3000-3500, а таз година бяха едва 2700. Как ще са повече?Vaskes написа:Да взема и аз да се изнервя ли, що ли? Миналата година бях абсолютно спокоен и не ме приеха, сега пак съм спокоен... Ако взема да се изнервя, току виж ме приелиАма не става бе, вие как успявате?
Btw, проверяващите надминаха себе си в закъснението. Днес е деветият работен ден, а миналата година резултатите излязоха на десетия. Това е с 10% по-малко, но сега положилите изпита са с 700-800 повече, което са 25%, т.е. резултатите трябваше да излязат още четвъртък, ако се спазваше миналогодишното закъснение. Хаха, всяка година става все по-зле![]()
Така е, така е, трудно е да се сложи шаблон върху answer sheet-a и да се проверят верните отговори. Не е като да провериш 20 листа тема по литература или история, то това става за пет минути, затова резултатите от тези излизат два пъти по-бързо...
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
2700 + още 5-6,пич, броих ги по стаите от разпределениетоVaskes написа:Моя грешка. Имах предвид, че тази година са по-малко. 3200-3300 бяхме миналата година, тази сме 2500.Kuln написа:Доколкото знам аз миналата година кандидатите са били 3000-3500, а таз година бяха едва 2700. Как ще са повече?Vaskes написа:Да взема и аз да се изнервя ли, що ли? Миналата година бях абсолютно спокоен и не ме приеха, сега пак съм спокоен... Ако взема да се изнервя, току виж ме приелиАма не става бе, вие как успявате?