English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Не знам ама от Математика I излязоха за супер бързо време...
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Vaskes написа:Да взема и аз да се изнервя ли, що ли? Миналата година бях абсолютно спокоен и не ме приеха, сега пак съм спокоен... Ако взема да се изнервя, току виж ме приели :lol: Ама не става бе, вие как успявате?

Btw, проверяващите надминаха себе си в закъснението. Днес е деветият работен ден, а миналата година резултатите излязоха на десетия. Това е с 10% по-малко, но сега положилите изпита са с 700-800 повече, което са 25%, т.е. резултатите трябваше да излязат още четвъртък, ако се спазваше миналогодишното закъснение. Хаха, всяка година става все по-зле :lol:
Така е, така е, трудно е да се сложи шаблон върху answer sheet-a и да се проверят верните отговори. Не е като да провериш 20 листа тема по литература или история, то това става за пет минути, затова резултатите от тези излизат два пъти по-бързо... :lol:
Доколкото знам аз миналата година кандидатите са били 3000-3500, а таз година бяха едва 2700. Как ще са повече?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

geparez написа:след 2 часа или следобяд след 14 часа?
Стига да е днеска,когато искат да излизат :).
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Katalina написа:Тия нерви ме побъркват
От началото на годината ходя по курсове, редя се по опашки във ВУЗ-овете, попълвам документи, разправям се с нервни чиновници, ходя по изпити, купувам документи, уча, междувпрочем нашите ме мъкнат по почивки, отклонявам предложения за брак/бебета/съвместно съжителство, правя се на психотерапевт и ме използват за носна кърпичка, когато гаджето ги зареже/обиди/не знам-си-какво-си иииии май днеска вече ще си тегля ножа, ако не излязат 0.о

Не бях осъзнала колко съм изнервена до деня преди изпита по Математика ІІ, когато буквално се тресях от нерви и съм карала на магия... накрая на прибиране в една мила, сладка дупчица свалих предната броня на колата, наложи се да дам на един приятел да кара, защото щях да ни изпотрепам някъде по пътищата

Чак като излязох от изпита усетих как се отпускам, защото вече бях направила всичко, което можах
Не беше взела хапчетата,а? :) Аз не мога да ви разбера,какво толкова ще се случи - краят на света ли?Разбира се,че ако си учил цяла година и си се занимавала с КСК и накрая няма резултат изобщо няма да е приятно.Но не може в крайна сметка 1 година усилия да не бъдат възнаградени.Просто я карай по-спокойно занапред ;).Няма нужда от излишни притеснения.Каквото стане - това :).
Изображение

Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Много се надявам да излязат днес,защото от това напрежение ще вземе да ми се появи пак язвата,така ме е свил стомаха от 10 дена :lol:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Охо май наистина ще е днес почнали са да изкарват статистиките на езиците,сега като погледнах почти всичко е излязло вече....още малко да се напънат още малко~
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

ох, милички..не ви завиждам.. миналата година и аз кандидатствах с английски в СУ-то и на нас много ни ги бавеха, но на мен не ми направи твакова впечатление, защото не ми пукаше много-много.не се изнервяйте, ами излезте да пиете една бира. и между другото, по история и литература всяка година чакаме супер много, така че за всички е гадно..
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Kuln написа:
Vaskes написа:Да взема и аз да се изнервя ли, що ли? Миналата година бях абсолютно спокоен и не ме приеха, сега пак съм спокоен... Ако взема да се изнервя, току виж ме приели :lol: Ама не става бе, вие как успявате?

Btw, проверяващите надминаха себе си в закъснението. Днес е деветият работен ден, а миналата година резултатите излязоха на десетия. Това е с 10% по-малко, но сега положилите изпита са с 700-800 повече, което са 25%, т.е. резултатите трябваше да излязат още четвъртък, ако се спазваше миналогодишното закъснение. Хаха, всяка година става все по-зле :lol:
Така е, така е, трудно е да се сложи шаблон върху answer sheet-a и да се проверят верните отговори. Не е като да провериш 20 листа тема по литература или история, то това става за пет минути, затова резултатите от тези излизат два пъти по-бързо... :lol:
Доколкото знам аз миналата година кандидатите са били 3000-3500, а таз година бяха едва 2700. Как ще са повече?
Моя грешка. Имах предвид, че тази година са по-малко. 3200-3300 бяхме миналата година, тази сме 2500.
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

Сигурно повечето са изпоумряли от нерви и сега няма кой да кандидатства :evil:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Vaskes написа:
Kuln написа:

Моя грешка. Имах предвид, че тази година са по-малко. 3200-3300 бяхме миналата година, тази сме 2500.
2700 + още 5-6,пич, броих ги по стаите от разпределението :)
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Kuln написа: 2700 + още 5-6,пич, броих ги по стаите от разпределението :)
И аз ги бройх, пък и още един човек освен мен беше докарал същата сума. :)
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Отивам да броя! :)
едит: 2559, явно преди това съм прибавила 2 пъти хората от някоя 'по-заможна' зала :wink:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Това чакане щом ви кара да броите и хората по залите не знам ... :lol:
Изображение

Sintia
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sintia »

Яко го закъсахме май.... :P
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

То часовете точно преди да излязат оценките са най-напрегнати :).
Изображение

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”