English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Я леко лирическо отклонение - няма ли задочно английска филология в СУ?
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
muhahahu
В началото бе словото

Мнение от muhahahu »

TimShel_Girl написа:Я леко лирическо отклонение - няма ли задочно английска филология в СУ?
За съжаление - не.
If you are too wasted to remember, it never took place!
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Филология - задочно? Шегувате се, надявам се.
Аватар
ASTERIX
В началото бе словото

Мнение от ASTERIX »

По телефона ми казаха, че резултатите щели да излязат днес след 2 часа. Дано да е така :shock:
geparez
В началото бе словото

Мнение от geparez »

ASTERIX написа:По телефона ми казаха, че резултатите щели да излязат днес след 2 часа. Дано да е така :shock:
Днес ли ти го казаха това?
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

Оня ден, мацко, но чак днеска е решил да сподели с нас :?
Аватар
ASTERIX
В началото бе словото

Мнение от ASTERIX »

Не бе как. Преди 15 минути. Друг е въпроса, че и вчера това ми казаха но днес трябва да е вече окончателно...
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Те май всеки ден така казват :( е дано днес наистина е окончателно :?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
ASTERIX
В началото бе словото

Мнение от ASTERIX »

Дам, аз мисля че ще е днес... най-накрая
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

ASTERIX написа:По телефона ми казаха, че резултатите щели да излязат днес след 2 часа. Дано да е така :shock:
имам чувство за дежа ву от излизането на резултатите по история и литература...нищо ново...
Изображение
geparez
В началото бе словото

Мнение от geparez »

след 2 часа или следобяд след 14 часа?
pokahontas
В началото бе словото

Мнение от pokahontas »

Вчера още не са били разсекретени, проверявали са ги пак, да не би да има някоя сбъркана оценка. Днес се очаква да излязат. Пък и те си спазват сроковете, ако погледнем реално - 10 работни дни или 2 седмици, т.е. до четвъртък. Вярно, че е супер изнервящо, но предполагам част от вас са държали и изпити за сертификат, където се чака 2 месеца и направо....
Katalina
В началото бе словото

Мнение от Katalina »

Тия нерви ме побъркват
От началото на годината ходя по курсове, редя се по опашки във ВУЗ-овете, попълвам документи, разправям се с нервни чиновници, ходя по изпити, купувам документи, уча, междувпрочем нашите ме мъкнат по почивки, отклонявам предложения за брак/бебета/съвместно съжителство, правя се на психотерапевт и ме използват за носна кърпичка, когато гаджето ги зареже/обиди/не знам-си-какво-си иииии май днеска вече ще си тегля ножа, ако не излязат 0.о

Не бях осъзнала колко съм изнервена до деня преди изпита по Математика ІІ, когато буквално се тресях от нерви и съм карала на магия... накрая на прибиране в една мила, сладка дупчица свалих предната броня на колата, наложи се да дам на един приятел да кара, защото щях да ни изпотрепам някъде по пътищата

Чак като излязох от изпита усетих как се отпускам, защото вече бях направила всичко, което можах

И... има някакъв толеранс от нас, но ако петима проверяващи отговарят за всички зипломи няма да стане тази гадина, а и ние сме хора.... Да бяха казали да си платиме примерно по пет лева отгоре, но да ги проверят по-бързо д ге :evil:
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Че е изнервящо, изнервящо е, но едва ли има смисъл от подобно самоизмъчване. Все пак сме тръгнали към СУ не към 4ти километър :wink: Успех
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Да взема и аз да се изнервя ли, що ли? Миналата година бях абсолютно спокоен и не ме приеха, сега пак съм спокоен... Ако взема да се изнервя, току виж ме приели :lol: Ама не става бе, вие как успявате?

Btw, проверяващите надминаха себе си в закъснението. Днес е деветият работен ден, а миналата година резултатите излязоха на десетия. Това е с 10% по-малко, но сега положилите изпита са с 700-800 по-малко, което са 25%, т.е. резултатите трябваше да излязат още четвъртък, ако се спазваше миналогодишното закъснение. Хаха, всяка година става все по-зле :lol:
Така е, така е, трудно е да се сложи шаблон върху answer sheet-a и да се проверят верните отговори. Не е като да провериш 20 листа тема по литература или история, то това става за пет минути, затова резултатите от тези излизат два пъти по-бързо... :lol:
Последно промяна от Vaskes на 01 Авг 2007, 10:52, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”