Всеки тъне в някакви заблуди, другарю. Но аз моите сам съм си ги изкопал, пък твоите са купешкиDesodeset написа:В дълбока заблуда си тавариш.tamerlan написа:Кока кола по тези ширини има от 60-теАма как и да е, исках само да кажа, че повечето "другари" не са никакви комунисти, ми просто страдат от нездрав фетишизъм към руската държава
А това вреди на каузата, другарю. Мистичните дивотии от сайта хич няма да ги коментирам...
Невежеството и повтарянето на дочути-недоразбрани постулати са сторили най-много вреда, мило детеDesodeset написа:Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.Обаче ми се спи и хич не ми се спори сега.До утре.
Другари, събудете се!
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Другарю, свържи се с Росен Петров.
Той не пропускаше да отбележи, докато беше водещ, че е закърмен с идеите на комсомола.
О, каква гордост..
Той не пропускаше да отбележи, докато беше водещ, че е закърмен с идеите на комсомола.
О, каква гордост..
Това чак сега го видях. Другарю Исус, накъде отива Светът..Христос - един от предтечите на комунизма.
Последно промяна от Cosa~Nostra на 01 Авг 2007, 02:03, променено общо 1 път.
Re: Другари, СЪБУДЕТЕ СЕ!
Доста нелепа манипулация - комунизъмът никкога не е преставал да съществува в България- твърде неразбираемо за какво се борите. За констатацията, че комунистите управляват 80% от икономическия потенциал на страната има статистика и е обсъждана от Френския парламент през 2003Красный Октябрь написа:Другари Българи!
Не мислите ли че е време за промяна! Докога ще си затваряме очите пред социалната несправедливост и упадъка на световното общество, под влияние на капиталистическите безперспективни "сили"??? Време е за ново обществена структура, едно модерно общество, с което да възвърнем темповете на прогресс, които ние така лекомислено захвърлихме, и заменихме с ботилката "Кока-кола".
http://communism.hit.bg/
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Съвсем няма никаква прилика между комунисти и фашисти, без уговорката - доказана вреда. Днес много вулгарни автори се опитват да поставят знак за равенство между избиването по социален и етнически признак, твърдейки, че в условията на Германия този признак се препокривал! Нужно е да отбележа, че има мнозина вкарани в затвора втори за подобни вулгарни съжденияXenon написа:Не е бабичка според мен. Тази идеология има и много млади привърженици. Изобщо, фашисти и комунисти са най-силните течения в света.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти на БСП комунисти ли им викаш? Нима не сте разбрали още, че в милата ни татковина партиите обединяват около интереси и лична изгода, а не около идеи?? И едно 18-годишно момиче ли трябва да ви го каже? Това с връщането на КомунизЪма са глупости, които няма как да станат реалност! Деца на Демокрацията, обединявайте сеAlexLevit написа:Доста нелепа манипулация - комунизъмът никкога не е преставал да съществува в България- твърде неразбираемо за какво се борите. За констатацията, че комунистите управляват 80% от икономическия потенциал на страната има статистика и е обсъждана от Френския парламент през 2003
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
След като са глупости, защо по сведения на множество международни организации 80% от финансовите активи на България са в ръцете на хора, свързани непосредствено с комунистическия режим( бел. това е доклад на Френския сенат)?Blood Countess написа:Ти на БСП комунисти ли им викаш? Нима не сте разбрали още, че в милата ни татковина партиите обединяват около интереси и лична изгода, а не около идеи?? И едно 18-годишно момиче ли трябва да ви го каже? Това с връщането на КомунизЪма са глупости, които няма как да станат реалност! Деца на Демокрацията, обединявайте сеAlexLevit написа:Доста нелепа манипулация - комунизъмът никкога не е преставал да съществува в България- твърде неразбираемо за какво се борите. За констатацията, че комунистите управляват 80% от икономическия потенциал на страната има статистика и е обсъждана от Френския парламент през 2003![]()
![]()
!
-
Красный Октябрь
- В началото бе словото
:))
хахаха, култуво интервю.
Иначе.. тясно погледнато за България - Фашизъм първо не е имало, а второ това, което е било преди 1944... не е толкова пагубно за българското население, колкото другото след 1944.
Или за да бъда по-конкретен какво имам предвид - проверете колко са убитите и безследно изчезнали българи преди 9ти септември и колко са след 9ти септември (стотици хиляди!)
Иначе да, Комунистите са виновни, те са виновни за глобалното затопляне! За всичко са виновни!
)
Иначе.. тясно погледнато за България - Фашизъм първо не е имало, а второ това, което е било преди 1944... не е толкова пагубно за българското население, колкото другото след 1944.
Или за да бъда по-конкретен какво имам предвид - проверете колко са убитите и безследно изчезнали българи преди 9ти септември и колко са след 9ти септември (стотици хиляди!)
Иначе да, Комунистите са виновни, те са виновни за глобалното затопляне! За всичко са виновни!